LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Dubrovniku

WebPoSt: Studenti nagrađeni za web-stranice koje su izrađivali poduzetnicima

U sklopu WebPoSta izrađeno je 19 web-stranica, a za tri najbolje nagrađeni su Mato Hadzovac, Nikolina Šanovsky i Luka Krnetić.

U sklopu WebPoSta izrađeno je 19 web-stranica, a za tri najbolje nagrađeni su Mato Hadzovac, Nikolina Šanovsky i Luka Krnetić.

Studentima Odjela za elektrotehniku i računarstvo koji su sudjelovali u projektu WebPoSt dodijeljene su nagrade i pohvalnice za izradu web-stranica za poduzetnike. U Rektoratu Sveučilišta u Dubrovniku 19. lipnja 2019. dodijelili su ih rektor prof. dr. sc. Nikša Burum i predsjednica Hrvatske gospodarske komore – ŽK Dubrovnik Terezina Orlić.

Dobitnici nagrada su:

  • 1. mjesto – student Mato Hazdovac za tvrtku Fingerprint design
  • 2. mjesto – studentica Nikolina Šanovsky za Jezuite d. o. o.
  • 3. mjesto – student Luka Krnetić za tvrtku Led i to d. o. o.

– Čestitam studentima na odlično odrađenom poslu, nadam se da će im ovo iskustvo biti od koristi u budućem radu. – rekao je rektor Burum.

Foto: UNIDU

Orlić je dodala kako čestita poduzetnicima što su prepoznali priliku za ulazak u digitalni svijet jer se moderno poslovanje ne može zamisliti bez aktivnosti na internetu.

– Ovaj je projekt u cjelini pravi primjer povezivanja gospodarstva s obrazovanjem, što je naše sveučilište prepoznalo i podržalo. 

Naglasila je i da je u ovoj godini izrađeno čak 19 web-stranica.

Studentske radove ocjenjivalo je povjerenstvo u kojem su bili predstavnici Odjela za elektrotehniku i računarstvo Sveučilišta u Dubrovniku, HGK-a – ŽK Dubrovnik i IT obrta Insoma. HGK – ŽK Dubrovnik osigurala je poklon-pakete trojici najbolje ocijenjenih.

FOTO: PIXABAY