LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
SD Cvjetno naselje

Više mjesta za druženje u novootvorenoj slastičarnici na Cvjetnom

Subvencionirane slastice nakon više od godine dana opet se poslužuju u Studentskom domu Cvjetno naselje.

Subvencionirane slastice nakon više od godine dana opet se poslužuju u Studentskom domu Cvjetno naselje.

Studenti smješteni u Studentskom domu Cvjetno naselje, ali i svi ostali koji se tamo nađu na ručku ili večeri, opet mogu uživati u subvencioniranim slasticama caffe bara Cvjetno. Kafić je opet otvorio svoja vrata u ponedjeljak, 13. ožujka 2017. Stanovnici doma nakon završetka prošlogodišnje obnove domova bili su razočarani činjenicom da neobnovljena slastičarnica do daljnjeg ne nastavlja s radom pa vjerojatno prošlog tjedna nisu ni primijetili promjene pri prolasku pored caffe bara Cvjetno.

FOTO: Studentski.hr

Jedan od najboljih dijelova studentskog života svakako je pravo na subvencioniranu prehranu, s posebnim naglaskom na kolače i razne slastice kojima si studenti često uljepšavaju dan. Ponuda kolača u nanovo otvorenom kafiću još je uvijek jednaka prijašnjoj, a subvencionira se i sladoled raznih okusa. Interijer je zadržao stara obilježja, a dodano je i nekoliko većih stolova koji će vjerojatno postati stalna mjesta druženja većih skupina studenata. Tijekom cijelog dana traži se mjesto više – kao da i nisu prestali s radom. Kolači su jednako ukusni kao i prije, a studenti su zadovoljni.

– Nedostajalo nam je ovakvo low-budget mjesto za druženje. Kolači su super, a tete su simpatične. – rekla je jedna od studentica koje su se tamo zatekle na popodnevnoj kavi.

Radno vrijeme kafića tijekom tjedna je od 8 do 21 sat, a slastice se prodaju od 11 sati do kraja radnog vremena. Subotom, nedjeljom i blagdanom ne radi.

FOTO: STUDENTSKI.HR