LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
LSPR Day u Osijeku

„Već prve godine na LSPR Day privukli smo prave 'face'"

LSPR Day vrhunski je edukativni događaj koji će studentima i svim ostalim zainteresiranim građanima predstaviti stvarna iskustva uspješnih poslovnih ljudi. Uoči događaja porazgovarali smo s voditeljicom Londonske škole za odnose s javnošću, organizatoricom LSPR Dayja.

LSPR Day vrhunski je edukativni događaj koji će studentima i svim ostalim zainteresiranim građanima predstaviti stvarna iskustva uspješnih poslovnih ljudi. Uoči događaja porazgovarali smo s voditeljicom Londonske škole za odnose s javnošću, organizatoricom LSPR Dayja.

Uoči LSPR Dayja, koji će se održati 19. veljače s početkom u 15:30 na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, o organizatoru ovog događaja – Londonskoj školi za odnose s javnošću te o samim predavanjima i predavačima koji će se tamo pojaviti, porazgovarali smo s voditeljicom spomenute škole, Martinom Vrkić.

Za početak, recite nam nešto više o Londonskoj školi za odnose s javnošću, što polaznici mogu tamo naučiti?

Londonska škola za odnose s javnošću (LSPR) osnovana je 1992. godine, a u Hrvatskoj djeluje 15 godina. Specijalizirali smo se za odnose s javnošću, upravljanje reputacijom, upravljanje krizom, kriznim komuniciranjem, brandingom i marketingom.

Predavači u LSPR-u pomno su odabrani renomirani stručnjaci iz svojih područja te su uz svoja praktična znanja i iskustvo sposobni i kvalitetno prenijeti znanje. Kroz naša tri programa (Marketing i komunikacija na društvenim mrežama, Odnosi s javnošću i upravljanje reputacijom i Razvijanje komunikacijskih vještina) polaznici mogu dobiti najkvalitetnija znanja i iskustvo jer smo programe kreirali u skladu s potrebama tržišta.

Što je zapravo LSPR Day i koji je cilj predavanja?

LSPR Day vrhunski je edukativni događaj koji će studentima i svim ostalim zainteresiranim građanima predstaviti stvarna iskustva uspješnih poslovnih ljudi. Smatram da je to zaista potrebno i vrlo korisno mladim ljudima jer će kroz konkretne primjere uspješnih ljudi saznati ono što ne mogu dobiti negdje drugdje. Dakle, cilj predavanja je, osim predavanja predavača, odgovoriti na sva pitanja zainteresiranih. 

Koji će predavači biti na LSPR Dayju i o čemu će govoriti?

Moram priznati da sam jako zadovoljna jer već smo prve godine na LSPR Day privukli prave face. U petak na EFOS dolazi genijalni matematičar Toni Milun koji je najviše poznat po svojim YouTube instrukcijama i apsolutni je hit u Hrvatskoj. On je odličan predavač za kojeg vjerujem da će zaista imati što reći svima zainteresiranima koji budu došli na LSPR Day.

FOTO: Facebook

Jedna od predavača bit će vrlo uspješna i moderna žena – Mija Dropuljić. Glavna je urednica specijaliziranog portala za modu i svakodnevnu lifestyle tematiku fashion.hr. Na čelu je najčitanijeg modnog portala u regiji, dobro poznaje modne trendove, ali i trendove poslovanja te vrhunsku komunikaciju.

FOTO: Facebook
 
Popularni Adnan Mehmedović – Medo također će biti predavač na LSPR Dayju. On je iskusni PR stručnjak zadužen za globalnu popularnost Papaya kluba na Zrću. Promociju ima u malom prstu, a njegovo neprocjenjivo iskustvo dobro će doći svim studentima. Osim toga, zaslužan je i za pokretanje najvećeg Hip Hop festivala u Europi – Fresh Island festivala.

FOTO: Facebook
 
Posljednji je predavač na LSPR Dayju Jovan Tišma koji trenutno radi kao marketinški menadžer za najveću svjetsku Music & Media agenciju – Universal Music Group and Brands. On je u glazbenom poslu cijeli život, njegove su reference fantastične, iskustvo iznimno bogato i sigurni smo da će zaista imati što prenijeti svima koji budu došli u petak.

FOTO: Facebook
 
Kakva je zainteresiranost za ovaj događaj i jeste li zadovoljni ovim projektom?

U trenutcima odgovaranja na vaša pitanja mobitel mi je stalno zvonio, a e-mail mi apsolutno gori. Dakle, interes za ovaj događaj zaista je ogroman. Odlučili smo LSPR Day održati u najvećoj dvorani na EFOS-u, koja prima 350 ljudi, i nadamo se u potpunosti ispunjenoj dvorani. Događaj je besplatan i otvoren za sve zainteresirane, a vjerujem da će apsolutno opravdati sva očekivanja.

Ako ste zainteresirani za LSPR Day, na službenom Facebook događaju možete saznati dodatne informacije. 

FOTO: FACEBOOK