LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kritičko razmišljanje

Uskoro se održava radionica za sve one koji ne žele nasjedati na manipulacije

U subotu, 11. siječnja 2020. godine, Ocean znanja organizira radionicu kritičkoga razmišljanja.

U subotu, 11. siječnja 2020. godine, Ocean znanja organizira radionicu kritičkoga razmišljanja.

Kritičko razmišljanje način je razmišljanja koji nam nije urođen i zato ga trebamo naučiti. Ono je vještina koja nam koristi kako bismo lakše prepoznali nelogične izjave te sposobnost razmišljanja o problemu tako da se odvojimo od subjektivnog mišljenja i predrasuda. Bez kritičkog razmišljanja nasjedamo na razne manipulacije i na taj način nismo slobodni.

Ocean znanja 11. siječnja 2020. godine, od 17:00 do 19:00 sati, u prostorijama ureda na adresi Vlaška 31 održat će radionicu kritičkog razmišljanja. Radionica je osmišljena za tinejdžere i adolescente, a potrebno je najaviti dolazak na ovoj poveznici, jer je broj mjesta ograničen.

Radionicu vodi EVS volonterka Oceana znanja Nives Ražnjević u sklopu projekta ACTeen. Nakon kratkog uvoda u samu radionicu i upoznavanja, promišljat će se i razgovarati o temi kritičkoga razmišljanja. Radionica se temelji na predstavljanju problematike kroz stvarne primjere, rasprave o njima, igre koncentracije te na samome kraju refleksije o raspravljanoj temi.

Cilj je radionice osvijestiti mlade o važnosti jedne od ključnih vještina koja je potrebna za vođenje kvalitetnoga i uspješnog života. Više informacija moguće je pronaći na poveznici.

FOTO: PIXABAY