LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Komunikacijom do uspjeha

Sudjelujte na besplatnoj radionici i naučite tehnike asertivne komunikacije

Ne propustite radionicu komunikacijskih vještina na kojoj ćete moći naučiti kako se efikasnije izboriti za svoje stavove i potrebe.

Ne propustite radionicu komunikacijskih vještina na kojoj ćete moći naučiti kako se efikasnije izboriti za svoje stavove i potrebe.

Komunikacijske vještine veoma su važan alat koji nam može pomoći izgraditi i održati uspjeh te samopouzdanje u poslovnom, ali i privatnom životu. Upravo zato Centar za savjetovanje studenata Sveučilišta u Splitu organizira još jednu u nizu radionica na kojima možete naučiti kako komunicirati na što učinkovitiji način. Radionica će se održati 2. travnja 2019. godine od 13:30 do 15:30 u maloj dvorani (5. kat) Sveučilišne knjižnice u Splitu, a tema će joj biti asertivnost.

Asertivnost je važna vještina koja nam pomaže izboriti se za sebe, svoje potrebe i svoje mišljenje te izgraditi i održati samopouzdanje te osjećaj vlastite vrijednosti. Omogućava nam i izgradnju kvalitetnijih i zdravijih međusobnih odnosa povećavajući našu sposobnost konstruktivnog suočavanja s kritikom i sukobima, čime razvija i našu toleranciju na drugačije stavove, mišljenja i osjećaje. Sudionici radionice moći će osvijestiti svoj individualni stil komunikacije i uvježbati tehnike asertivne komunikacije.

Radionica je besplatna za sve studente, a zbog ograničenog broja sudionika zainteresirani se moraju prijaviti na e-mail adresu savjetovanje@unist.hr.

FOTO: PIXABAY