LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
"Online" sajam

Studentski poslovi, prakse i pripravništva na Virtualnom sajmu karijera i znanja

Sve što te zanima o poslovima, praksi i školovanju možeš otkriti na Virtualnom sajmu karijera i znanja. Poslodavci izravno odgovaraju na upite, a uskoro započinje i okrugli stol ne temu vještina za poslove budućnosti.

Sve što te zanima o poslovima, praksi i školovanju možeš otkriti na Virtualnom sajmu karijera i znanja. Poslodavci izravno odgovaraju na upite, a uskoro započinje i okrugli stol ne temu vještina za poslove budućnosti.

Na Virtualnom sajmu karijera i znanja postoji bezbroj prilika – od studentskih poslova, preko praksi do pripravništva. Što je najbolje, sve se nalazi online i ne treba ti sto papira samo da bi se prijavio/la na jedan oglas.

Ako tražiš studentski posao, Hrvatski Telekom i Iskon imaju izvrsnu ponudu za tebe. Radno vrijeme je fleksibilno, prilagođeno tvojim studentskim obavezama, a ako se pokažeš kao dobar kandidat, napredovanje ti je zajamčeno. Uz ove ćeš poslove imati vremena za sve, a velika je prednost stjecanje komunikacijskih i prezentacijskih vještina neophodnih za uspjeh u poslovnom svijetu.

Ako si već odradio/la sve studentske poslove i misliš da je vrijeme za praksu, ne brini – na Virtualnom sajmu karijera i znanja pronaći ćeš i to. Tvrtka Ernst & Young zapošljava pripravnike u području ekonomije, financija i računovodstva, ali i pripravnike u odjelu ljudskih resursa. Provjeri što se očekuje od tebe i prijavi se!

Ponudu za studentsku praksu možeš pronaći i u Kauflandu – potreban je student koji će raditi u ljudskim resursima i obrađivati životopise, zamolbe te asistirati prilikom selekcijskog postupka. Tvrtka traži i studenta u odjelu logistike, pa požuri s prijavom i upoznaj proces, način rada i djelatnosti svih odjela.

Želiš se školovati kao stručni kadar za Oružane snage RH? Upiši vojni studijski program i nakon faksa zaposli se u postrojbama OSRH, na mjestima prvih časničkih dužnosti. Na štandu Ministarstva obrane Republike Hrvatske možeš pronaći i sve informacije o školovanju kadeta – vojnog pilota. Tijekom studiranja kadetima je osigurana stipendija, smještaj, prehrana, literatura, vojna odora, sportska oprema te naknada putnih troškova.

Sve što te zanima o poslovima, praksi i školovanju možeš pitati poslodavca izravno na chatu. Na poveznici provjeri točan termin i zabilježi ga kako ne bi propustio/la dobiti korisne informacije iz prve ruke.

U utorak, 25. listopada te na YouTube kanalu Virtualni sajam karijera i znanja u 10:30 sati čeka i odličan okrugli stol na temu vještina za poslove budućnosti. Tu ćeš od stručnjaka za zapošljavanje saznati na kojim vještinama već sada trebaš raditi, pa i to zabilježi u kalendar.

FOTO: MOJPOSAO.NET