LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Skini besplatno na Android i iOS uređaje

Studentski.hr prvi je studentski portal sa svojom mobilnom aplikacijom

S ponosom objavljujemo da smo prva studentska zajednica u Hrvatskoj koja ima sav sadržaj i usluge dostupne na mobilnim aplikacijama na Android i iOS platformama.

S ponosom objavljujemo da smo prva studentska zajednica u Hrvatskoj koja ima sav sadržaj i usluge dostupne na mobilnim aplikacijama na Android i iOS platformama.

Tijekom više od tri godine postojanja Studentski.hr neprestano radi na svom napretku. Donošenjem novih tehničkih rješenja svojim korisnicima pruža sve bolja iskustva pri korištenju sadržaja te danas stoji uz bok najjačim portalima u zemlji. Čitatelji prate portal na nekoliko društvenih mreža – Facebooku, Instagramu i Twitteru. No, sada je on konačno prva studentska zajednica u Hrvatskoj s mobilnom aplikacijom koja će vam omogućiti nikad jednostavnije i lakše pretraživanje brojnih studentskih sadržaja.

Studentski.hr portal je koji objavljuje relevantne informacije za studentsku populaciju, bilo da se radi o vijestima, važnim studentskim događajima, financijama, sportu, zdravlju i ljepoti, kulturi ili zabavi. Sadrži bazu materijala, oglasa i poslova za studente te popis aktivnih udruga i projekata. Istovremeno vam omogućuje da pobliže upoznate svoje najdraže zvijezde čitajući brojne intervjue, ali i pruža šansu da potpuno besplatno posjetite različite predstave, muzeje, koncerte ili dobijete svakojake poklone igrajući nagradne igre. Također, ovaj neprofitan medij omogućuje velikom broju studenata praksu na području novinarstva, lektoriranja, ljudskih resursa, marketinga. Ukratko – sadržava sve što jednom studentu treba na jednom mjestu.

Realizacija mobilne aplikacije za Android i iOS platforme započela je tijekom 2016. godine u suradnji s NTH media, tvrtkom koja prati relevantne trendove. Sav sadržaj koji se nalazi na portalu sada se automatski integrira i u realnom je vremenu dostupan kroz aplikaciju. Vizualni identitet i prezentacija sadržaja u skladu su s najmodernijim praksama, a funkcionalnosti su prilagođene aplikaciji. Ona omogućuje i push notifikacije koje vrlo brzo i direktno dosežu veliki broj korisnika, funkcionalnost Ja reporter za prikupljanje informacija, kreiranje liste preferiranog sadržaja i dr.

Stoga, ne gubite vrijeme! Instalirajte mobilnu aplikaciju portala Studentski.hr već danas i olakšajte si potragu ključnih informacija iz svakodnevnog studentskog života. 

Besplatno skidanje Studentski.hr aplikacije za Android uređaje.
Besplatno skidanje Studentski.hr aplikacije za iOS uređaje.

FOTO: STUDENTSKI.HR