LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentsko natjecanje

Rimac Automobili, partneri natjecanja "TVZ Mc", gostuju na njegovom otvorenju

Novo izanje natjecanja "TVZ Mc2" nudi bogat raspored s tri edukativne aktivnosti. Na samom otvorenju zainteresirane posjetitelje očekuje predavanje o tehnologijama koje pokreću najbrži automobil današnjice.

Novo izanje natjecanja "TVZ Mc2" nudi bogat raspored s tri edukativne aktivnosti. Na samom otvorenju zainteresirane posjetitelje očekuje predavanje o tehnologijama koje pokreću najbrži automobil današnjice.

U srijedu, 25. siječnja bit će objavljeni svi detalji ovogodišnjeg, petog po redu natjecanja studenata Tehničkog veleučilišta u Zagrebu za razvoj na mobilnim platformama. Događaj će se održati u Maloj dvorani, na adresi Konaovska 2 s početkom od 18:30 sati.

Otvorenje natjecanja uvod je u novo izdanje TVZ Mobile Challenge Cupa koje već pet godina potvrđuje uspješnost budućih programera i dizajnera TVZ-a. Više od dvije stotine studenata svake godine kroz edukaciju i interaktivna druženja ima priliku učiti iz iskustva 25 partnera natjecanja, ali i pokazati svoje vještine pred budućim poslodavcima. Ove godine TVZ Mc2 nudi još bogatiji raspored s čak tri edukativne aktivnosti u trajanju od kraja siječnja pa sve do početka travnja.

Ponovno se pripremaju Android i Dizajnerske radionice i tako se, uz znatno više organizacijskog truda, potvrđuju temeljne vrijednosti natjecanja – edukacija i povezivanje s IT industrijom. Zbog bolje interakcije sa sve brojnijim partnerima natjecanja, ove se godine usporedno s već prihvaćenom Bauštelom, mobile development meetupom, organiziraju i Partnerski stolovi na kojima će raspravljati najbolji stručnjaci hrvatskih IT tvrtki.

Nakon detaljnih informacija o samom natjecanju, studenti i gosti imat će priliku poslušati predavanje partnera natjecanja Rimac AutomobilaOd fosila do struje. Skup je javnog karaktera i pozvani su svi zainteresirani koji žele saznati više o tehnologijama koje pokreću najbrži automobil današnjice. Obavijesti o natjecanju pratite na poveznici.
 

FOTO: TVZ