LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Rijeci

Raspisan natječaj za dodjelu stipendija za izvrsnost riječkim studentima

Na natječaj Sveučilišta u Rijeci mogu se prijaviti studenti koji ispunjavaju osnovne kriterije uspješnosti. Prijave traju do 27. siječnja.

Na natječaj Sveučilišta u Rijeci mogu se prijaviti studenti koji ispunjavaju osnovne kriterije uspješnosti. Prijave traju do 27. siječnja.

Sveučilište u Rijeci raspisalo je Natječaj za dodjelu stipendija za izvrsnost u akademskoj godini 2016/2017. Dodijelit će se maksimalno 100 stipendija u iznosu od 800,00 kuna mjesečno za razdoblje od 10 mjeseci.

Na natječaj se možete prijaviti ako ste državljanin RH, redoviti student na preddiplomskom, diplomskom, integriranom sveučilišnom studiju ili preddiplomskom stručnom studiju Sveučilišta u Rijeci. Uz to morate ispunjavati osnovne kriterije uspješnosti utvrđene Pravilnikom o dodjeli stipendija za izvrsnost studentima Sveučilišta u Rijeci.

Uvjeti za ispunjavanje tih kriterija su da se nalazite među 10 posto najuspješnijih studenata na svojoj godini, a, ako ste na prvoj godini, da se nalazite među 10 posto najbolje rangiranih studenata na konačnim listama za upis na studijski program. Također se uzimaju u obzir i dodatni kriteriji uspješnosti, kao što su rektorove i dekanove nagrade, pohvale ili priznanja te posebna postignuća/aktivnosti, što podrazumijeva volontiranja, izlaganja na konferencijama, njihovo organiziranje i slično. Studentima prve godine preddiplomskog studija uzimaju se u obzir aktivnosti ostvarene tijekom četvrtog razreda srednje škole.

Za prijavu na natječaj potrebno je ispuniti Obrazac A i Obrazac I, priložiti potvrdu visokog učilišta s prijepisom ocjena te potvrde i dokumente kojima student dokazuje primitak neke od navedenih nagrada i postignuća. Možete se prijaviti isključivo elektroničkim putem, ispunjavanjem online prijavnog obrasca koji se nalazi na SharePoint portalu Sveučilišta.

Krajnji rok za prijave na natječaj je 27. siječnja 2017. do 12:00 sati. Cijeli tekst natječaja možete pogledati na poveznici. Za dodatne informacije možete se javiti na e-adresu: studiji@uniri.hr.

FOTO: WIKIPEDIA