LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Klub mladih Split

Radionice u sklopu listopadnih dana humanitornosti i solidarnosti

Klub mladih Split organizira niz događaja u sklopu listopadnih dana humanitarnosti i solidarnosti, od šminkanja do igranja društvenih igara!

Klub mladih Split organizira niz događaja u sklopu listopadnih dana humanitarnosti i solidarnosti, od šminkanja do igranja društvenih igara!

Listopadni dani humanitarnosti i solidarnosti u Klubu mladih započinju u srijedu, 14. listopada, kad će se od 19 do 22 h održati besplatno šminkanje zainteresiranih djevojaka (i mladića koji iskažu interes) pod palicom Ivane Granić, volonterke koja održava tečajeve šminkanja, piše za portal Šminkerica i vodi svoj blog #ChicTips.

U petak, 16. listopada, od 19 h u Klubu mladih možete zaigrati Pictionary, Rizik, Game of thrones, Poker, različite karte, Tikal, Čovječe ne ljuti se i sl., a možete ponijeti i svoje društvene igre.

Osim toga, opet će se moći zaigrati Go Heart, društvenu igru baziranu na ljudskim vrijednostima i upoznavanjima, ujedno drugoplasiranu na ovogodišnjem Poduzetničkom kampu u Solinu! Pravila će vam objasniti i s vama zaigrati sami kreatori - Vanja Pastuović i Nikola Barbarić. 

Znamo, znamo, i ovako zvuči prezanimljivo, ali svemu ovome dodat ćemo i humanitarnu notu - kotizacija za sudjelovanje bit će donacija za Socijalnu samoposlugu Solidarnost Split.

Što se može donirati? Konzerviranu hranu, tjesteninu, šećer, ulje, higijenske potrepštine, sredstva za čišćenje, bilježnice, pernice, bojice...Odaberite sami!