LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Udruga Fokus vas poziva

Projekt „Ljubav i odnosi” u Split dovodi stručnjake za međuljudske odnose

Udruga će ponovo ugostiti stručnjake za međuljudske odnose Scotta i Dawna Smitha, koji su čitav život posvetili savjetovanju i suočavanju s kriznim situacijama u odnosima te efektivnom rješavanju problema.

Udruga će ponovo ugostiti stručnjake za međuljudske odnose Scotta i Dawna Smitha, koji su čitav život posvetili savjetovanju i suočavanju s kriznim situacijama u odnosima te efektivnom rješavanju problema.

Odnosi su ključni dio studentskog života, bilo da se radi o prijateljskim ili ljubavnim odnosima.
 
Iako smo majstori u stvaranju odnosa i upoznavanju novih ljudi, izgrađivanje kvalitetnih odnosa često nam predstavlja neželjen i mučan trud. No, to ne mora biti tako!

Projekt „Ljubav i odnosi” sastoji se od niza seminara, diskusije, debate, pitanja i odgovora kroz koje studenti mogu izraziti svoje stavove, ali i čuti odgovore na pitanja koja uglavnom nemaju hrabrosti pitati.

Kako to da baš ja nemam sreće? Zašto uvijek vjerujem ljudima koji toga nisu dostojni? Kad to saznamo, onda ćemo čuti kako izgrađivati odnose tako da traju. Naučit ćemo korisne principe o održavanju ljubavi živom te čuti zanimljiva iskustva o utjecaju seksa na našu psihu, razum i sposobnost donošenja odluka.

Udruga Fokus, ogranak Studentskog đira, u Splitu već treću godinu zaredom surađuje s nizom stručnjaka, znastvenika i profesora iz Europe i Amerike. Udruga će ponovo ugostiti stručnjake za međuljudske odnose Scotta i Dawna Smitha, koji su čitav život posvetili savjetovanju i suočavanju s kriznim situacijama u odnosima te efektivnom rješavanju problema.

Tijekom svoje karijere savjetovali su više od petsto osoba te s njima sudjelovali u svim mogućim i nevjerojatnim životnim situacijama. Cilj nam je splitskim studentima pružiti svjež i izazovan uvid u komplicirani svijet međuljudskih odnosa te naučiti principe koje će moći primjenjivati do kraja života.

Projekt će se realizirati 16. i 18. ožujka u 18:30, Sveučilišna knjižnica Split, sjeverni toranj, 2. kat.

Tijekom seminara moći ćete se upoznati i popričati sa studentima iz Amerike te čuti njihova razmišljenja o ovoj temi.

 
FOTO: UDRUGA FOKUS