LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Global eCollaboration Competition

Prijavi se na međunarodno online natjecanje, prihvati izazov i priušti si nezaboravno iskustvo rada unutar virtualnog tima!

U tijeku su prijave na međunarodno online natjecanje GeCCo (Global eCollaboration Competition) koje bi moglo zanimati sve one koji vole upravljati projektima. Prijave se zaprimaju do 15. veljače.

U tijeku su prijave na međunarodno online natjecanje GeCCo (Global eCollaboration Competition) koje bi moglo zanimati sve one koji vole upravljati projektima. Prijave se zaprimaju do 15. veljače.

Ove godine, osmi put za redom, održava se međunarodno online natjecanje GeCCo (Global eCollaboration Competition), a upravo vi možete biti jedan od sudionika ako svoju prijavu pošaljete najkasnije do 15. veljače.

Ovaj događaj bit će zanimljiv svima koji vole upravljati projektima, kojima je projektni menadžment jedan od puteva za daljni profesionalni razvoj te onima koji se žele globalno povezati s mladim projektnim menadžerima i raditi na rješavanju jedinstvenog case study zadatka u online okruženju.

Pozivaju se svi zainteresirani mladi projektni menadžeri, kao i oni manje upoznati s pojmom projektnog menadžmenta, da se prijave za sudjelovanje. U ovom izazovnom case study projektu natjecatelji unutar 24 sata rješavaju zadatak iz područja upravljanja projektima te se upoznaju s predavanjima vrhunskih stručnjaka unutar projektnog menadžmenta.

Nakon odabira sudionika koji će predstavljati Hrvatsku slijedi raspoređivanje u internacionalne timove koji se tjedan dana prije Live eventa imaju priliku upoznati sa svim članovima tima tijekom Pre-case study zadatka.

Live event unutar kojeg se rješava zadani case study održat će 14. i 15. ožujka, a svi zainteresirani od 18 do 35 godina mogu se prijaviti na poveznici.

Za sve dodatne informacije moguće je kontaktirati s lokalnom organizatoricom projekta na adresu e-pošte ivonagudelj@gmail.com.

FOTO: UDRUGA YOUNG CREW CROATIA