LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
CROZ poziva na tradicionalno studentsko natjecanje u programiranju

Prijavi se na CROZ Code Quest 2015.

CROZ Code Quest je natjecanje u programiranju koje se već tradicionalno u svibnju održava u Learn@CROZ edukacijskom centru.

CROZ Code Quest je natjecanje u programiranju koje se već tradicionalno u svibnju održava u Learn@CROZ edukacijskom centru.

Programiranje imaš u malom prstu i ponestalo ti je izazova na kojima bi pokazao sva svoja znanja? Zanima te kako je to raditi na stvarnim i dinamičnim projektima, želiš odmjeriti „svoje snage“ s kolegama iz struke te pokupiti poneki savjet od iskusnih inženjera? Sve to možeš ostvariti prijavom na CROZ Code Quest!

CROZ Code Quest je natjecanje u programiranju koje se već tradicionalno u svibnju održava u Learn@CROZ edukacijskom centru. Ove godine 23. svibnja, studenti, studentice te netom diplomirani inženjeri imat će priliku pokazati i testirati svoje vještine kodiranja te uz to razmijeniti iskustva s drugim natjecateljima i iskusnim softverskim inženjerima iz CROZ-a.

Hrvoje Šimić, voditelj CQ projekta: „Za razliku od prethodnih natjecanja, ove godine smo se odlučili na nešto ležerniju varijantu CROZ Code Questa koje će više sličiti na hackaton u pisanju botova nego na dosadašnja natjecanja. I još jedna dobra vijest jest da Java više nije preduvjet.“

Osim atraktivne nagrade, najboljim natjecateljima otvara se i mogućnost rada preko Student servisa u vrhunskom timu stručnjaka u CROZ-u, s perspektivom stalnog zaposlenja.

A kakva je atmosfera na CROZ Code Questu i zašto biste se trebali prijaviti najbolje znaju oni koji su i sami sudjelovali i iskusili sve benefite ovog natjecanja.

Marija Mikulić, Inženjer za razvoj softvera – pripravnica: „Prijavila sam se zato što nikad do tad nisam sudjelovala u nekom natjecanju u programiranju, a svidio mi se format CROZ Code Qusta. Na samom natjecanju je bilo super, bilo je dovoljno vremena za razmisliti, a opet je bilo napeto. Atmosfera je bila ugodna cijelo vrijeme, a posebno je odlično bilo na druženju nakon natjecanja. Preporučila bih studentima da se prijave jer je to jedno zabavno, a jako korisno iskustvo. I na kraju krajeva, radi se o odličnoj prilici da pokažete potencijalnom poslodavcu što možete. Ja sam zahvaljujući ovom natjecanju dobila posao i već sam dvije godine u CROZ-u."

Joško Nikolić, Inženjer za razvoj softvera – pripravnik: „Prijavio sam se za Code Quest kako bih se prvi put okušao u nekakvom programerskom natjecanju te doista utvrdio na čemu stojim s programskim jezikom Java. Također se bližio kraj mojeg studija pa je to bila dobra šansa pogledati CROZ kao potencijalnog poslodavca u budućnosti. Samo natjecanje je bilo vrlo fer i korektno, a natjecatelji su bili vrlo jaki i kompetitivni pa sam završio tek na petoj poziciji nakon nekoliko sati kodiranja. Sve u svemu bilo je nezaboravno iskustvo gdje sam naučio dosta o sebi i vlastitom znanju, mojim vršnjacima te CROZ-u kao tvrtki. Svima bih preporučio CROZ Code Quest jer nemaju što izgubiti, a mogu steći nova poznanstva i prilike, dvije vrlo važne stvari u današnjem svijetu.“ 

Ne čekajte, prijavite se i iskoristite mogućnosti koje vam se pružaju da steknete dodatna iskustva i obogatite svoje životopise. Sve informacije vezane uz prijavu dostupne su na službenoj web stranici

FOTO: CROZ