LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Barcelona i Budimpešta

Prijave za besplatnu ljetnu školu o umjetnoj inteligenciji traju još kratko

Ukoliko vas zanima primjena umjetne inteligencije u zdravstvenoj skrbi, ali i izazovi koji nastaju njezinom primjenom, ne propustite ovu iznimnu ljetnu školu.

Ukoliko vas zanima primjena umjetne inteligencije u zdravstvenoj skrbi, ali i izazovi koji nastaju njezinom primjenom, ne propustite ovu iznimnu ljetnu školu.

Ne može se poreći kako je početak 21. stoljeća obilježen nevjerojatnim razvojem i širenjem umjetne inteligencije. Digitalna i AI revolucija prodrle su u mnoga područja ljudskog života, a čini se kako će njihov utjecaj samo rasti. Stoga je jasno kako svi zajedno moramo naučiti kako bolje ovladati i surađivati s umjetnom inteligencijom.

HelloAI je ljetna škola o umjetnoj inteligenciji u zdravstvenoj skrbi koju organiziraju GEHealthcare, KTH i LEITAT uz financijsku potporu EITHealth, a pružit će svojim polaznicima teorijska i praktična znanja o različitim aspektima izazova, zahtjeva, rada i poslovnih mogućnosti u području zdravstvene skrbi. Organizatori smatraju kako je iznimno važno pripremiti nove, mlade generacije za nadolazeću širu primjenu umjetne inteligencije, pa je škola namijenjena prvenstveno studentima.

Od polaznika se očekuje da unaprijede svoje sposobnosti u identificiranju potreba korisnika zdravstvenih usluga, rješavanju postojećih problema i poduzetničkom razmišljanju. Polaznici će nastojati nalaziti rješenja za izazove koje postavlja umjetna inteligencija na osnovi postojećih tehnoloških rješenja, trenutnih kliničkih potreba u svijetu te privatnosti podataka i etičkih dilema o kojima treba razmišljati. Ljetna škola HelloAI tako je posvećena razvoju vještina za primjenu inovativnih pristupa, a kako bi se udovoljilo sve većim zahtjevima za tehnološki naprednom i pristupačnom zdravstvenom skrbi. 

Program škole odvijat će se na dvije lokacije: u Budimpešti od 27. do 31. svibnja 2019. u prostoru GE Healthcarea te u Barceloni od 1. do 5. srpnja 2019. u prostorima Leitat tehnološkog centra. Sudjelovanje na samoj ljetnoj školi besplatno je za sve polaznike. No 15 sudionika koji dobiju najviše bodova prilikom evaluacije njihove prijave dobit će potpunu stipendiju, što uključuje troškove putovanja i boravka u Budimpešti i Barceloni.

Prijave su otvorene do 21. travnja 2019, a prijaviti se možete online obrascem koji je dostupan na poveznici. Sve dodatne informacije možete potražiti na web-stranici ljetne škole.

FOTO: PIXABAY