LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Anketa o aspektima studentskog života

Poziv studenticama i studentima za sudjelovanje u „online“ anketi

Sudjelujte u anketnom istraživanju o nekim aspektima slobodnog vremena i takozvanog rizičnog ponašanja studentica i studenata Sveučilišta u Zagrebu.

Sudjelujte u anketnom istraživanju o nekim aspektima slobodnog vremena i takozvanog rizičnog ponašanja studentica i studenata Sveučilišta u Zagrebu.

Studenti Odsjeka za sociologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu provode anketno istraživanje o nekim aspektima slobodnog vremena i takozvanog rizičnog ponašanja studentica i studenata Sveučilišta u Zagrebu. Planirano je i objavljivanje znanstvenog rada kojim bi kvalitetnije ocrtali neke aspekte studentskog života koji su ponekad iskrivljeno i neutemeljeno prikazani u medijima.

Donosimo njihov poziv za sudjelovanje u online anketi:

– Poštovane studentice, poštovani studenti, istraživački tim s Odsjeka za sociologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu vas poziva da sudjelujete u online anketnom istraživanju o nekim aspektima studenskog života – iskreno vjerujemo da će vam biti zanimljivo!

Više  informacija o anketi možete saznati na poveznici gdje možete i pristupiti anketnom upitniku.

Molimo Vas da anketu ispunite u sljedećih desetak dana i da ovaj poziv/poveznicu proslijedite što širem krugu vaših kolegica i kolega s UNIZG-a. Jako nam je važno prikupiti što više ispitanika s različitih sastavnica Sveučilišta u Zagrebu. Naravno, vaše je sudjelovanje u potpunosti dobrovoljno i anonimnost ispitanika je osigurana, o čemu možete više pročitati prije ulaska u sam upitnik.

Ispričavamo se ako ste ovaj poziv dobili više puta, a od srca Vam se zahvaljujemo ako ste upitnik već ispunili i/ili ga proslijedili dalje.

Unaprijed zahvalne Vaše kolegice i kolega, studentice i student diplomskog studija sociologije na FFZG, Goran Ilić, Anja Repalust i Blažena Šćavina. 

FOTO: FLICKR