LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski smještaj

Postupak iseljavanja iz studentskog doma zasad nepromijenjen

Unatoč koronavirusu studenti se iz doma mogu iseliti na jednak način kao što su to činili do sada, kako je definirano Domskim redom.

Unatoč koronavirusu studenti se iz doma mogu iseliti na jednak način kao što su to činili do sada, kako je definirano Domskim redom.

Studenti koji se trenutno žele trajno iseliti iz svoje studentske sobe u jednom od studentskih domova u Zagrebu, to mogu učiniti jednakom procedurom kao i prije koronavirusa, javlja nam Domski odbor SD Cvjetno naselje.

To znači da trebate počistiti, obavijestiti spremačicu na katu koja će vam dati razdužnicu s kojom odlazite do Skladišta gdje vraćate ključeve i posteljinu i zatim dobivate žig na razdužnicu. S razdužnicom sa žigom iz Skladišta trebate otići na blagajnu doma gdje podmiruje eventualne obaveze, stanarinu ili nadoknadu štete.

Postupak iseljavanja definiran je 11. člankom Domskog reda, a ako se niste razdužili slijedi komisijsko razduženje. U slučaju komisijskog razduženja djelatnici studentskog doma popisat će zatečene stvari u sobi i pospremiti ih u određene prostorije studentskog doma. Stvari se ondje čuvaju 60 dana.

Student u slučaju iseljenja za taj mjesec treba uplatiti iznos za onoliko dana koliko je proveo u domu do trenutka iseljenja, odnosno dobit će povrat novca za taj dio ako je već ranije uplatio ukupan iznos.
FOTO: PIXABAY