LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Info zona poziva sve mlade!

Pomozi turistima, upoznaj vršnjake, druži se i zabavi - volontiraj u USE-IT timu!

Info zona traži volontere za USE-IT tim koji će pomagati mladim turistima koji odluče dio ljeta provesti u Splitu!

Info zona traži volontere za USE-IT tim koji će pomagati mladim turistima koji odluče dio ljeta provesti u Splitu!

Info zona i ove je godine objavila poziv za mlade koji žele volontirati u USE-IT timu te na taj način pomoći mladim turistima koji odluče dio ljeta provesti pod Marjanom da im Split postane ugodna avantura u kojoj će i sami ostvariti vrijedna iskustva, kontakte, znanja i vještine. Prijave su otvorene do 12. srpnja na ovoj poveznici.

Volonteri će predstavljati Split mladim turistima, odgovarati na njihova brojna pitanja, upoznavati ih sa zanimljivim gradskim lokacijama, pomagati im da dožive grad kao lokalci te distribuirati USE-IT mape i raditi na društvenim mrežama, ali i usavršiti poznavanje jezika te ostvariti nova poznanstva i kontakte s mladima iz cijelog svijeta.

- Najviše će biti angažirani tijekom turističke sezone, uglavnom u jutarnjoj smjeni i uglavnom u klimatiziranom uredu s tek povremenim zadatkom distribucije mapa ili pomoći turistima na terenu. U uredu će imati osiguran svoj radni stol i računalo. Zainteresirani će nakon sezone dobiti priliku sudjelovati u izradi nove mape što će osim kreiranja kreativnog sadržaja možda uključivati i putovanja te nova poznanstva i kontakte s mladima iz europskih gradova. Dokazanim osobinama, novim iskustvima, usvojenim znanjima, stečenim vještinama i ostvarenim kontaktima volonteri će doprinijeti i svojoj većoj zapošljivosti - pojasnila je Ada Reić, voditeljica projekta USE-IT Split.

FOTO: INFO ZONA/ŽELJKO ŠUNJIĆ