LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Start-Up udruga Pula

Otvorene prijave za treće izdanje natjecanja Regional Case Study u Puli

U natjecanju mogu sudjelovati studenti svih Sveučilišta i visokoškolskih ustanova u Hrvatskoj. Ovogodišnje izdanje RCS-a imat će šest poslovnih slučajeva, a nagradni fond iznosi 25 000 kn.

U natjecanju mogu sudjelovati studenti svih Sveučilišta i visokoškolskih ustanova u Hrvatskoj. Ovogodišnje izdanje RCS-a imat će šest poslovnih slučajeva, a nagradni fond iznosi 25 000 kn.

Start-Up udruga iz Pule raspisala je natječaj za sudjelovanje u 3. izdanju natjecanja Regional Case Study (RCS). Natjecatelji će imati priliku rješavati poslovne slučajeve (case study) uspješnih kompanija iz različitih djelatnosti. Sudionici odabiru poslovni slučaj i rješavaju isti u timovima, a na kraju se za svaki poslovni slučaj proglašavaju najbolja tri tima za koje su predviđene novčane i utješne nagrade.

Organizator RCS-a je Start-Up udruga, dok su suorganizatori ovogodišnjeg izdanja natjecanja Studentski zbor Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, EWOB – Poduzetnici bez granica Osijek, Studentski zbor Sveučilišta u Zadru i Studentski zbor Veleučilišta u Šibeniku. Natjecanje će podržati 30-ak kompanija, potpornih institucija poslovanja, tijela lokalne i državne vlasti, obrazovnih institucija, organizacija i udruga.          

Ovogodišnje izdanje natjecanja imat će šest poslovnih slučajeva, a nagradni fond iznosi 25 000 kn. U natjecanju mogu sudjelovati studenti svih Sveučilišta u Hrvatskoj ili visokoškolskih ustanova (visoke škole i Veleučilišta) i mlade osobe do 30 godina s VŠS i VSS. Sudjelovanje u svim aktivnostima projekta je besplatno za sudionike.

Za prijavu je dovoljno poslati životopis na e-mail regionalcasestudy@gmail.com najkasnije do 5. studenog 2015. godine. Prijava sudionika je pojedinačna, dok će po isteku natječaja sudionici uz dobivene smjernice samostalno formirati timove (minimalno dva, a maksimalno tri člana) te izabrati poduzeća čije će poslovne slučajeve rješavati.

Više informacija o natječaju, tijeku natjecanja i načinu prijava možete pronaći na mrežnim stranicama Start-Up udruge te na Facebook stranici natjecanja Regional Case Study. Sve  upite možete poslati na e-mail regionalcasestudy@gmail.com. Uspješne priče natjecatelja koji su se putem RCS-a zaposlili u međunarodno uspješnim kompanijama Infobip i Uniline pogledajte na Youtube kanalu Start-Up udruge

FOTO: START-UP UDRUGA PULA