LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
AMAC-UK raspisuje natječaj

Osvojite nagradu za projekte iz znanosti ili kulture

Hrvatski studenti i mladi znanstvenici imaju priliku za svoje projekte osvojiti nagradu od čak 1000 funti.

Hrvatski studenti i mladi znanstvenici imaju priliku za svoje projekte osvojiti nagradu od čak 1000 funti.

Svi hrvatski studenti na dodiplomskoj ili postdiplomskoj godini studija te mlađi znanstvenici mogu se do 22. travnja prijaviti na natječaj za nagradu za projekte iz područja znanosti ili kulture koji su povezani sa znanstvenom ustanovom u Velikoj Britaniji. Nagrada iznosi £1000, a raspisuje ju AMAC-UK.

Prijaviti se mogu bivši ili sadašnji studenti jednog od hrvatskih sveučilišta. Osoba mora imati stalni radni odnos ili boravak u RH te biti državljanin RH.

Kako biste bili dio ovog natjecanja na e-mail adresu amacuk1993@gmail.com ili poštom na adresu AMAC-UK, 30, Hayward Road, Oxford, OX2 8LW, Velika Britanija pošaljite sljedeće:

- životopis

- prijedlog za projekt u sklopu kojeg mora biti navedeno mjesto i institucija u kojoj želite boraviti, svrha projekta i vrijeme njegovog trajanja, procjenu koliko će boravak doprinijeti osobi koja se prijavljuje, ali i hrvatskoj znanosti i kulturi te objašnjenje kako će se nagrada uložiti u razvitak samog projekta

Upute i prijavnicu za natječaj možete pronaći na službenoj stranici AMAC-UK-a. Odluka o dodjeljenoj nagradi bit će donesena sredinom svibnja. Kandidat koji osvoji nagradu dužan ju je iskoristiti u roku od godine dana.

FOTO: FLICKR