LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Arhitektonski fakultet u Zagrebu

Nagrađeni najbolji studentski projekti Studija dizajna

Čak četiri nagrade i sedam priznanja dodijeljeno je studentima Arhitektonskog fakulteta za najbolje projekte u prethodnoj akademskoj godini.

Čak četiri nagrade i sedam priznanja dodijeljeno je studentima Arhitektonskog fakulteta za najbolje projekte u prethodnoj akademskoj godini.

Na svečanosti održanoj 26. listopada u prostoru Studija dizajna pri Arhitektonskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu dodijeljene su godišnje nagrade i priznanja studentima autorima najboljih projekata nastalih u akademskoj godini 2015/2016. Radi se o ukupno četiri nagrade i sedam priznanja.

Projekti su nastali u okviru kolegija Industrijski dizajn i Vizualne komunikacije na preddiplomskom i diplomskom studiju dizajna pri Arhitektonskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Dobitnici nagrada su: Luka Palestrina Mazić, Andrej Đukić, Ivana Bačanek i Vanja Perković. Dobitnici godišnjih priznanja su: Eva Šmuc, Filip Kovačić, Andrej Đukić, Tamara Petruša, Valentino Večerić, Hana Tintor i Nika Tecilazić.

Prilikom donošenja odluke o dobitnicima mjerodavno je povjerenstvo procjenjivalo radove na temelju više kriterija. Između ostalih, razmatrala se inovativnost i kreativnost projekta, njegova pozitivna društvena usmjerenost, praktična primjenjivost te pozitivan doprinos dizajnerskoj struci.

FOTO: IVAN PERKOV/STUDENTSKI.HR