LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
ISIL nekada i sada

Na Hrvatskim studijima priprema se tribina o razvoju Islamske države kroz povijest

Tribina je posvećena povijesnom razvoju Islamske države i sadašnjem stanju ovog samoproglašenog kalifata.

Tribina je posvećena povijesnom razvoju Islamske države i sadašnjem stanju ovog samoproglašenog kalifata.

Društvo studenata povijesti Ivan Lučić - Lucius 14. siječnja ugostiti će tribinu naziva ISIL nekada i sada u prostorijama Hrvatskih studija (dvorana Gospić) s početkom u 14 sati i 30 minuta.

Tribina je posvećena povijesnom razvoju Islamske države i sadašnjem stanju ovog samoproglašenog kalifata. Cilj tribine je pokazati koji su sve faktori doveli do stvaranja ove opasne i radikalne tvorevine koja zauzima Bliski istok i mobilizira sve više ekstremista.

Na tribini će sudjelovati Monika Jukić, apsolventica povijesti koja će iznijeti svoj rad o povijesnom razvoju ISIL-a, doc. dr. sc. Jelena Jurišić, profesorica na odjelu komunikologije Hrvatskih studija i stručnjakinja za geopolitiku te Hassan Haidar Diab, dopisnik Večernjeg lista i ratni novinar rodom iz Libanona koji je iz prve ruke vidio uništenja u Siriji i obližnjim zemljama.

Ukoliko vas zanima uspon ovog neprijatelja broja jedan u svijetu i imate pitanja na koja su vam potrebna odgovori, rezervirajte 14. siječnja i potvrdite dolazak na Facebook eventu.

 

Lucius započinje 2016. godinu tribinom o ISIL-u sa zanimljivim govornicima!

Posted by Društvo studenata povijesti "Ivan Lučić-Lucius" on Friday, 8 January 2016

 

FOTO: WIKIMEDIA