LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Na filmskim platnima

Ovo su najiščekivaniji filmovi 2022. godine

Ne znate što biste pogledali ove godine? Zavirite u naš pregled filmova 2022. godine

Ne znate što biste pogledali ove godine? Zavirite u naš pregled filmova 2022. godine

Siječanj

Na početku same godine dočekuje nas novi nastavak kultnog horrora Vrisak, koji izlazi 13.1. Ukoliko volite noir, pogledajte adaptaciju romana Williama Lindsayja Greshama pod nazivom Ulica noćnih mora (27.1.).

Veljača

Za ljubitelje romantičnih komedija tu su Knjiga ljubavi (3.2.) i Ti si taj (10.2.) Od 17.2. možete pogledati adaptaciju slavnog romana Agathe Christie, a riječ je o Smrti na Nilu.

Ožujak

Ako ste ljubitelji superheroja, ova godina definitivno će vas oduševiti! marvelov prvi film ove godine je Morbius koji će se prikazivati u ožujku, s još nedefiniranim datumom. A jedan od omiljenih heroja DC-ja Batman bit će prikazan 3.3.

Travanj

U travnju se sprema nova poslastica za fanove Harryja Pottera, naime 15.4. dolazi novi nastavak Čudesnih zvijeri pod nazivom Dumbledorove tajne. Ako vas zanimaju vikinzi, pogledajte epski povijesni film Sjevernjaci (8.4.)

Svibanj

Na samom početku mjeseca (6.5.) pratite nove avanture marvelovog junaka Doktora Strangea u novom nastavku Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Sjećate se Plavuše s Harvarda? Dobiva treći nastavak koji će se prikazivati od 20.5. Četvrti nastavak Johna Wicka bit će prikazan 27.5.

Lipanj

Novi nastavak Jurskog parka (Dominion) dolazi 10.6., te prema riječima producenta Franka Marshalla bit će početak novog doba za franšizu.

Srpanj

U srpnju će se prikazati marvelovi i DC-jevi junaci u filmovi Thor: Love & Thunder (8.7.) i Black Adam (29.7.). Za one koju su naklonjeni horrorcima i producentu Jordanu Peeleju, 22.7. izlazi film pod jednostavnim nazivom Nope.

Kolovoz

Napravite mali predah i izađite na sunce.

Rujan

Sedmi nastavak Nemoguće misije prikazivat će se od 30.9.

Listopad

Ako vam se sviđa animirani marvelov film Spider-Man iz 2018., pripremite se za njegov nastavak Spider-Man: Across the Spider-Verse (7.10.).

Studeni

Još jedan mjesec u kojem dominiraju filmovi sa superjunacima u glavnim ulogama: Flash (4.11.) i Black Panther: Wakanda Forever (11.11.)

Prosinac

Na isti datum izlaze dva zanimljiva filma, a na vama je da odlučite koji je bolji Aquaman: The Lost Kingdom i Avatar 2 (16.12.)

FOTO: UNSPLASH