LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Tebe tražimo

Još nije kasno – postani i ti SIK-ov volonter!

SIK osvježava svoje redove, a za prijavu je ostalo još samo malo vremena. Izaberi jedan od devet timova i postani dio naše velike obitelji.

SIK osvježava svoje redove, a za prijavu je ostalo još samo malo vremena. Izaberi jedan od devet timova i postani dio naše velike obitelji.

Regrutacija u redovima Studentskog informativnog kutka i portala Studentski.hr bliži se kraju, no još nije kasno. Prijave za nove volontere otvorene su do sutra, 24. ožujka, do 23:59. Sve što trebaš napraviti jest ispuniti par jednostavnih zadataka koje ćeš pronaći na poveznici. Požuri, jer upravo tebe tražimo!

Ukoliko voliš pisati, uvijek si u toku s aktualnim zbivanjima, a nije ti stran ni izlazak iz vlastite komfor-zone, naš novinarski tim željno te iščekuje. Nudi ti se prilika da otvoreno progovoriš o studentskim problemima, izneseš svoje mišljenje kao kolumnist, prisustvuješ raznim eventima i uz dobru zabavu i sjajnu ekipu izbrusiš svoje novinarske vještine. Vidimo se u redakciji!

Od zamjene ije i je diže ti se kosa na glavi, a nerazlikovanje č i ć izaziva ti blagi živčani slom? Ako je odgovor potvrdan, pravi si kandidat za naš lektorski tim. Iz udobnosti svoje stolice, u kojem se god kraju Lijepe Naše ona nalazila, pomozi nam ispraviti pogreške kako ne bi osvanule na portalu.

Ako ti je skrolanje po društvenim mrežama omiljena aktivnost, a smišljanje novih Instagram storyja uža specijalnost, postani naš community manager. Pobrini se da naša udruga na društvenim mrežama bude prikazana u najboljem svjetlu te nadogradi svoja znanja o svijetu online-komunikacija.

Želiš pomoći u održavanju naše web-stranice, omogućiti ostalim studentima da pronađu posao putem oglasa i u stanju si poštovati rokove? Naša web-administracija raduje se tvojoj prijavi! Sudjeluj u ažuriranju informacija i održavanju baze podataka te steci poznanstva i iskustva korisna za budućnost.

Zanima te organizacija eventa i komunikacija s javnosti? Pošalji svoju prijavu za PR tim te sudjeluj u organizaciji i provedbi projekata, pisanju priopćenja za medije i stjecanju prakse u odličnom okruženju SIK-ovaca.

Prijave su otvorene i za marketing i HR tim, društvenu suradnju te multimediju i dizajn. Ovisno o svojim interesima izaberi jedan od ponuđenih devet timova i postani dio velike SIK-ove obitelji. Požuri, čekamo te!

Osvajanje Petrove gore, FOTO: Studentski.hr
FOTO: STUDENTSKI.HR