LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Upitnik Domskog odbora SD „Cvjetno naselje”

Izrazite (ne)zadovoljstvo prehranom u menzi

Ispunite Upitnik o zadovoljstvu prehranom u menzi SD „Cvjetno naselje” i izrazite svoje (ne)zadovoljstvo trenutnom ponudom obroka.

Ispunite Upitnik o zadovoljstvu prehranom u menzi SD „Cvjetno naselje” i izrazite svoje (ne)zadovoljstvo trenutnom ponudom obroka.

Domski odbor SD Cvjetno naselje na svojoj je Facebook stranici objavio Upitnik o zadovoljstvu prehranom u menzi. Njegova je svrha poboljšati uvjete i prehranu u menzi Cvjetno naselje. Ispunjavanje je upitnika anonimno, a namijenjeno je svim korisnicima menze.

Upitnik sadrži opća pitanja poput spola, godine studija i mjesta stanovanja. Nadalje, traže se informacije o konzumaciji vegetarijanskog ili mesnog menija te individualnom zadovoljstvu kvalitetom obroka u menzi. Kvaliteta se može ocijeniti ocjenom od 1, što značava potpuno nezadovoljstvo, do 5, što označava izrazito zadovoljstvo. Daljnja se pitanja odnose na količinu svježeg voća i povrća te raznolikije priloge od povrća i smanjenje prženih obroka i masnoća. Domski odbor zanima i zadovoljstvo veličinom porcija te koji se dio obroka najčešće baca i zašto.

Naglašeno je i pitanje vezano uz čistoću pribora za jelo te se od ispitanika traži i prijedlog obroka koji bi rado konzumirali, a nema ga u ponudi menze. Domski odbor predlaže i da se u menzu uvede mogućnost kupnje posudica kojima bi se hrana koja ostane nakon obroka mogla iznositi van i pojesti kasnije. Upitnik završava pitanjem o zadovoljstvu i prijedlozima za poboljšanje kvalitete.

Članak je nastao u sklopu projekta Informiranje – pravo mladih koji provodi udruga Studentski informativni kutak uz financijsku potporu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

FOTO: STUDENTSKI.HR