LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prijavite se do 7. travnja

Freshhh 2014. prijave na međunarodno natjecanje i dalje traju!

Iskoristite priliku i prijavite se na MOL-ovo međunarodno natjecanje Freshhh 2014. do 7. travnja te se izborite za nagradni fond od 20 000 eura.

Iskoristite priliku i prijavite se na MOL-ovo međunarodno natjecanje Freshhh 2014. do 7. travnja te se izborite za nagradni fond od 20 000 eura.

Petu godinu zaredom INA poziva hrvatske studente da se uključe u Freshhh online međunarodno natjecanje u kojem se bore za pobjedu u strateškoj online igri MOiL Tycoon rješavajući probleme vezane za rad naftne industrije. Najbolje plasirani timovi iz Hrvatske dobit će priliku za sudjelovanje u završnici natjecanja u Budimpešti s kolegama iz cijelog svijeta, osvajanje novčanih nagrada u ukupnoj vrijednosti od 20.000 eura, kao i mogućnost započinjanja svoje karijere u MOL Grupi.

Pozvani da se prijave na natjecanje su tročlani timovi studenata tehničkih i poslovnih fakulteta, koji pokazuju zanimanje za industriju nafte i plina te su spremni na rješavanje izazovnih zadataka iz spomenutog područja. Cilj ovog natjecanja, koje je proteklih godina doživjelo uspjeh među studentima u Hrvatskoj, je približiti svijet naftne industrije mladim ljudima različitih struka i usmjerenja te ih zainteresirati za rad u ovom dinamičnom području, kojeg je i INA dio.

Najbolji plasirani timovi iz Hrvatske imaju priliku za sudjelovanje na završnom događanju u Budimpešti gdje će se za pobjedu boriti pet timova. Članovi ekipa koji osvoje prva tri mjesta bit će nagrađeni novčanima nagradama od ukupno 20.000 eura (9.000 prvo mjesto, 7.000 drugo mjesto i 4.000 eura treće mjesto) te dobiti priliku da se uključe u program zapošljavanja diplomanata MOL Grupe.

 Svi zainteresirani kandidati za Freshhh 2014. pozvani su da svoje prijave pošalju putem linka do 7. travnja 2014., gdje će im sve potrebne informacije i detalji natjecanja biti objašnjeni. O proteklim Freshhh natjecanjima više saznajte na INA-inim stranicama.

FOTO: INA