LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
INA poziva studente

Freshhh 2014. – međunarodno natjecanje u strateškoj online igri

Prijavite se na međunarodno natjecanje u kojemu ćete rješavati probleme vezane uz rad naftne industrije i to preko online igre!

Prijavite se na međunarodno natjecanje u kojemu ćete rješavati probleme vezane uz rad naftne industrije i to preko online igre!

INA poziva studente da se prijave na Freshhh 2014., online međunarodno natjecanje u strateškoj igri MOiL Tycoon. INA ovaj događaj organizira petu godinu zaredom, a cilj igre je rješavati probleme vezane uz rad naftne industrije. Preko ove online igre se približava svijet naftne industrije mladim ljudima različitih struka i usmjerenja te im se pobuđuje interes za rad u dinamičnom području.

Najbolje plasirani timovi iz Hrvatske će moći sudjelovati u završnici natjecanja koje se održava u Budimpešti, a nagradni fond se sastoji od novčane nagrade i mogućnosti zaposlenja u MOL Grupi. Zanimljivo je za istaknuti kako su hrvatski timovi od 2010. godine među najbolje plasiranima u finalu.

U natjecanju mogu sudjelovati tročlani timovi studenata tehničkih i poslovnih fakulteta, koji svoj interes nalaze u industriji nafte i plina, te su spremni rješiti izazovne zadatke iz tih područja. Svoje prijave možete poslati putem linka do 7. travnja 2014. godine, gdje će moći saznati dodatne informacije i detalje natjecanja.

O proteklim natjecanjima saznajte na INA-inim stranicama.

 

FOTO: INA