LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
16 visokih učilišta iz 11 američkih saveznih država

EducationUSA sajam za sve koji žele studirati u SAD-u

Sajam visokog obrazovanja EducationUSA održat će se 21. travnja 2015. u zagrebačkom hotelu Westin, i to za sve one koji žele studirati u SAD-u.

Sajam visokog obrazovanja EducationUSA održat će se 21. travnja 2015. u zagrebačkom hotelu Westin, i to za sve one koji žele studirati u SAD-u.

Drugi EducationUSA sajam visokog obrazovanja održat će se u utorak, 21. travnja 2015., od 16 do 19 sati u hotelu Westin u Zagrebu.

Svi zainteresirani (potencijalni) studenti moći će čuti predstavljanja 16 visokih učilišta iz 11 saveznih država te američka sveučilišta sa sjedištem u pet europskih zemalja.

Na Sajmu će se predstaviti: Bentley University, Coastal Carolina University, Fairleigh Dickinson University, Foothill and De Anza Colleges, La Roche College, Minerva Schools at Keck Graduate Institute of Applied Life Sciences, New York Film Academy, Saint Mary's University of Minnesota, Shoreline Community College, University of Arizona, University of California, Irvine, West Virginia University, American University in Bosnia and Herzegovina, American University in Bulgaria, John Cabot University, RIT Croatia i Webster University Vienna.

Osim predstavljanja sveučilišta, na sajmu će sudjelovati i obrazovne savjetnice EducationUSA mreže i stipendisti američkog programa stipendiranja Fulbright kako bi studentima pomogli savjetima o izboru studija, financijskoj potpori i prijavi za studij u Sjedinjenim Američkim Državama.

Ulaz na sajam je besplatan, no uz obaveznu registraciju. Svi zainteresirani mogu se registrirati na ulasku na sajam na dan održavanja ili preko odgovarajućeg mrežnog obrasca. Više informacija dostupno je na stranicama Instituta za razvoj obrazovanja ili na Facebook-stranici EducationUSA.

FOTO: IRO, FOTO: IRO