LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Natjecanje u programiranju

CROZ Code Quest: Izađi iz virtualnog labirinta

U edukacijskom centru Learn@CROZ održat će se peto po redu natjecanje u programiranju. Prijaviti se može samostalno ili u timu do 16. svibnja.

U edukacijskom centru Learn@CROZ održat će se peto po redu natjecanje u programiranju. Prijaviti se može samostalno ili u timu do 16. svibnja.

Svibanj je mjesec rezerviran za CROZ-ovo natjecanje u programiranju. Peti po redu CROZ Code Quest održat će se 21. svibnja u edukacijskom centru Learn@CROZ, a natjecatelje očekuje drugačiji, zanimljiviji i napetiji zadatak. Bez otkrivanja previše detalja, ove godine studenti če programirati botove za snalaženje u virtualnom labirintu.

Prvi CROZ CodeQuest održao se 2012. godine, a nastao je iz ideje spomenute tvrtke da potakne kreativne, mlade programere koji su sami iz vlastitog zadovoljstva programirali kod kuće, za vlastite potrebe ili za prijatelje. Razvoj softvera, naime, uvelike ovisi upravo o kreativnim pojedincima i želji da se tehnologija upotrijebi na najbolji i novi način. A u ovoj tvrtki traže upravo takve pojedince – koju mogu i žele više. Da je ideja o natjecanju bila ispravna, pokazao je iz godine u godinu rastući interes studenata, a i činjenica da je nekoliko prošlogodišnjih natjecatelja trenutno zaposleno u CROZ-u.

Kao i prijašnjih godina, natjecanje će nalikovati druženju programera. Prijaviti se mogu svi studenti i netom diplomirani inženjeri. Platforma za natjecanje bit če otvorena za probnu igru prije natjecanja. Moguće je natjecati se samostalno ili u timu, a nagrada je kao i uvijek primamljiva.

Zainteresirani trebaju poslati životopis na codequest@croz.net, a u tijelu e-maila moraju navesti ime i prezime, svoju e-mail adresu, godinu rođenja, fakultet i smjer, kad planiraju završiti studij (odnosno, kad su ga završili) te kratki opis programerskog iskustva. Ako se prijavljuje tim, potrebno je navesti spomenute podatke za sve članove, naziv tima i naznačiti kapetana. Broj mjesta na natjecanju je ograničen pa je preporučeno prijaviti se što prije, a najkasnije do 16. svibnja u 12 sati.

 

Foto: Media Val

 
FOTO: MEDIA VAL