LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
VOLONTIRANJE U CENTRU ZA RAZVOJ MLADIH

Ako si druželjubiva osoba, puna entuzijazma i želje za znanjem, onda je volontiranje u CERM-u opcija za tebe; prijave traju još danas

Do završetka prijava za volontersku praksu u Centru za razvoj mladih, točnije na portalu Studentski.hr ili nekome od volonterskih programa, ostalo je još malo vremena. Kandidatima je na temelju njihovih afiniteta ponuđeno ukupno devet različitih timova.

Do završetka prijava za volontersku praksu u Centru za razvoj mladih, točnije na portalu Studentski.hr ili nekome od volonterskih programa, ostalo je još malo vremena. Kandidatima je na temelju njihovih afiniteta ponuđeno ukupno devet različitih timova.

Centar za razvoj mladih – CERM udruga je pod čijim okriljem djeluje najpoznatiji portal za mlade – Studentski.hr, koji je krajem rujna proslavio svoj 6. rođendan. Također, udruga se bavi i spektrom aktivnosti kojima doprinosi društvu znanja, poduzetništva i pozitivnih inicijativa, razvitku i unaprjeđenju položaja mladih u društvu, informiranju i savjetovanju mladih te kojima potiče kulturno-umjetničke, zabavne i edukativne djelatnosti te razvoj politika zapošljavanja mladih, razvija programe aktivnog provođenja slobodnog vremena i slično.

Volonterska praksa koja se odrađuje u CERM-u proteže se kroz cijelu akademsku godinu. Timovi koji traže pojačanja jesu: novinari, lektori, marketing tim, community management tim, tim za odnose s javnošću, tim multimedije i dizajna, tim ljudskih resursa, tim web-administracije i tim društvene suradnje.

Osim stjecanja novih prijateljstava i zajamčene zabave CERM-ovi volonteri, koji su većinom studenti, u narednoj godini mogu očekivati veliki broj edukativnih aktivnosti, timskih i samostalnih radova te tu su i neizostavni teambuildinzi, bilo da se nalazite na sjeveru ili jugu Hrvatske. Na raspolaganju je i organizacija već postojećih volonterskih projekata kao što su studentsko natjecanje Pokretač, konferencija Youth Future Croatia, Dan knjiga, Maraton karijera Koji su zadaci članova u pojedinom timu, kakve kvalitete treba posjedovati zainteresirani kandidat te što treba učiniti kako bi postao dio najbrže rastućeg projekta u Hrvatskoj – potraži na stranici Tebe tražimo.

Ako vas ovi razlozi nisu uvjerili da se prijavite, onda zamislite koliko će volonterska praksa pomoći pri usavršavanju vlastitog pravopisa i gramatike ili pak kreativnosti. Ako se prijavite za ulogu novinara, imat ćete priliku posjećivati mnogobrojna događanja i konferencije koje su namijenjene isključivo medijima. Ponekad ćete biti prvi koji će premijerno pogledati nekakvu predstavu, imati ekskluzivan intervju s poznatim ili onim manje poznatim i inspirativnim ljudima diljem Hrvatske.

Vremena je još malo, a prijave za stjecanje iskustva koje će vaš životopis podignuti na novu razinu otvorene su do 23. listopada u 23:59. Nakon završetka prijava, kandidati koji su pokazali dovoljno motivacije i entuzijazma bit će pozvani na razgovor. Uskoči u profesionalne timove, educiraj se besplatno, budi jedan od onih koji će se pamtiti u CERM-u. Imaš još vremena, iskoristi ga. Sada je red na tebi, prijavi se jer – tebe tražimo!