LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Mediatoolkit na konferenciji "Should I Stay or Should I go?"

Sve društvene mreže ujedinjuju se na Zeedu

Suradnja Mediatoolkita i portala Studentski.hr i dalje cvate i daje pozitivne rezultate. Ovaj put iz nje se razvio zanimljiv i neobičan projekt koji bi trebao dati uvid u percepciju mladih kada je u pitanju poduzetništvo u Hrvatskoj.

Suradnja Mediatoolkita i portala Studentski.hr i dalje cvate i daje pozitivne rezultate. Ovaj put iz nje se razvio zanimljiv i neobičan projekt koji bi trebao dati uvid u percepciju mladih kada je u pitanju poduzetništvo u Hrvatskoj.

Mediatoolkit, kao uspješan start-up koji ističe važnost prakse tijekom studiranja te stjecanja iskustva, prepoznao je potencijal i važnost portala koji okuplja volontere željne učenja i rada pa je ustupio Studentskom.hr svoje alate za praćenje online medija.

Ti alati pružaju bolji uvid u svako spominjanje, dakle, tko govori o vama u utjecajnim online medijima, odakle dolaze spominjanja i kakav je sentiment svakog spominjanja. Također, studenti volonteri mogli su pohađati edukacije i radionice te postavljati brojna pitanja ekipi iz Mediatoolkita. Suradnju smo podigli na još viši nivo. Mediatoolkit digitalni je partner na konferenciji Studentskog.hr koja se tijekom vikenda održava u Branimir centru i odlučili su nam ustupiti svoju opciju Zeed.

Tu na red dolazite vi. Naime, Zeed je doslovno jedan digitalni display zid koji će tijekom cijele konferencije biti upaljen na platnu, a bit će vidljiv između prezentacija i tijekom pauze. Tijekom konferencije vi ćete uživati u zanimljivim prezentacijama i twitati te stavljati na story gdje se nalazite, u objavama na Instagramu, našem Facebooku te u komentarima davat ćete kritike ili izražavati oduševljenje – sve dok to radite uz hashtag #ostati ili #otici vaše objave pojavljivat će se na Zeedu uz vaše korisničko ime i kanal na kojem je objava podijeljena pa ćete moći mahati sebi na platnu, a i samopromocija nikad nije na odmet.

Najljepše je od svega što ćete svojim mišljenjem doprinijeti zaključku koji će se iz analize hashtgova izvući te iz kojeg ćemo dobiti uvid u mišljenje mladih o ostvarenju uspjeha u Hrvatskoj, odnosno inozemstvu. Stoga pripremite prstiće za tipkanje, mozgove za inspiriranje, ruke za nošene goodie baga i vidimo se sutra u Branimir centru.