LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
STUDENTSKE UDRUGE

Udruga športske rekreacije podravskih studenata

Udruga športske rekreacije podravskih studenata  - Studentski.hr
usrps@usrps.hr

Udruga športske rekreacije podravskih studenata djeluje s ciljem promicanja sporta i rekreacije među studentima i mladim osobama. Članovi udruge imaju od 18 do 29 godina i svojim članstvom sudjeluju u raznim pogodnostima, projektima i događanjima.
Udruga organizira tri glavna velika projetka: memorijalni malonogometni turnir „Vinko Česi-Česka“ u čast poznatom koprivničkom književniku, publicistu i novinaru Vinku Česiju. Udruga je sudjelovala i u organizaciji turnira odbojke na pijesku „Cerine Studena Open 2013“ koji je ove godine uvršten u kalendar prvenstva odbojke na pijesku. Isto tako, udruga organizira i biciklijadu„zDrava“- rekreativni biciklistički događaj s ciljem očuvanja zdravlja i ljepote rijeke Drave.
Osim ta tri projekta s kojima održava i uspostavlja nova prijateljstva kako unutar udruge, tako i sa prijateljima iz ostalih Udruga, Udruga organizira razna druženja u Podravcu (Ilica 75) kao što su mjesečni turniri u beli, razna predavanja, karaoke i slično.
Zato tebe, brucoša u novom ovom velegradu pozivamo da nam se pridružiš u ovim eventima. Pun je Zagreb Podravci, videl budeš to kad tad. Nebumo puno pisali kaj mi delamo. I sam znaš da mi podravci znamo feštati i da smo po tome poznati, ali moramo nekad biti i kulturni. Dojdi, pridruži nam se. Moreš kak god, mi primamo sve. Samo nam se javi na