LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Financijska potpora

Prikupljaju se donacije za studentice Pravnog fakulteta u Zagrebu

Prikupljaju se novčana sredstva za studenticu iz Siska i studenticu iz okolice Petrinje koje su zajedno sa svojom obitelji nakon potresa ostale bez krova nad glavom.

Prikupljaju se novčana sredstva za studenticu iz Siska i studenticu iz okolice Petrinje koje su zajedno sa svojom obitelji nakon potresa ostale bez krova nad glavom.

Hana Stanković-Mehinović studentica je iz Siska čiji je dom stradao u potresu koji se dogodio 29. prosinca, a za koju se trenutno prikupljaju donacije, prenosi Studentski zbor Pravnog fakulteta u Zagrebu. Sredstva se prikupljaju i za studenticu Ivanu Josipović čiji je dom također značajno pogođen potresom
– Ljudi, iskreno nisam mislila ikada da ću ja tražiti nečiju pomoć jer sam uvijek ja ta koja pomaže, ali nažalost moja obitelj i ja, isto kao i još jedna kolegica s faksa, ostali smo bez krova nad glavom. Budući da je jako teško doći do mobilnih kućica/kampica/kontejnera, kolegica je uspjela otići na Vir, no ja moram ostati u Sisku jer mi tata ide na operaciju kroz koji dan. – napisala je Hana.
Studentica Hana piše da dolazi iz veće obitelji u kojoj su uz dvoje roditelja još četvero djece i dva velika psa. Trenutno im ne nedostaje hrane i vode i sličnih potrepština, no potrebna im je financijska potpora za obnovu kuće koju će vjerojatno trebati srušiti do temelja. Uplate idu na IBAN: HR8823600003240314826, opis plaćanja: Donacija za oporavak od potresa, za dom na adresi Nikole Šipuša 6, 44 000 Sisak. Višak sredstava, napominje studentica, otići će u ruke drugih potrebitih.

Studentici Ivani koja dolazi iz okolice Petrinje, mjesta koje je gotovo sami epicentar potresa, možete pomoći uplatom na IBAN: HR9223400093218640642 uz opis plaćanja: Donacija za oporavak od potresa.
FOTO: FACEBOOK/STUDENTSKI ZBOR PRAVNOG FAKULTETA