LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Povratak u učionice

Jedno sveučilište objavilo da će se nastava odvijati uživo

Upute o epidemiološkim mjerama koje će biti na snazi bit će poslane naknadno, ususret početku nastave, stoji u obavijesti sveučilišta.

Upute o epidemiološkim mjerama koje će biti na snazi bit će poslane naknadno, ususret početku nastave, stoji u obavijesti sveučilišta.

Sveučilište u Dubrovniku danas je obavijestilo svoje studente da se od iduće godine vraćaju na nastavu uživo, odnosno u učionice. 

– Prema uputama Ministarstva znanosti i obrazovanja te temeljem preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo nastava na Sveučilištu u Dubrovniku u akademskoj godini 2021./2022. odvijat će se uživo, to jest u učionicama. Upute o epidemiološkim mjerama koje će biti na snazi bit će poslane naknadno, ususret početku nastave – stoji u obavijesti Sveučilišta.

U nadolazećoj akademskoj godini 2021./2022. koja počinje u listopadu, objašnjavaju sa Sveučilišta, predstoji vraćanje na kontaktni oblik izvođenja visokoškolske nastave kakav je postojao i prije pandemije, a prema epidemiološkim mjerama i uputama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Ministarstva znanosti i obrazovanja. 

Sveučilište u Dubrovniku, napominju, u kontaktu je s mjerodavnim institucijama te će po zaprimanju uputa poslati obavijest o epidemiološkim mjerama kojih se valja pridržavati u izvođenju nastave.

FOTO: UNSPLASH