LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Spektakl u Domu sportova

Zagrebački sastav gladan uspjeha borit će se na malonogometnoj Ligi prvaka

U Zagreb pristižu iznimno kvalitetni i zahtjevni suparnici. Uz domaću ekipu Nacionala, na turniru nastupaju prvaci Rusije, Njemačke i Azarbajdžana.

U Zagreb pristižu iznimno kvalitetni i zahtjevni suparnici. Uz domaću ekipu Nacionala, na turniru nastupaju prvaci Rusije, Njemačke i Azarbajdžana.

Od 23. do 26. studenog u dvorani 2 Doma sportova održava se vrhunski sportski događaj – jedan od četiri turnira Elitne runde Futsal Cupa. Radi se o prestižnom malonogometnom europskom natjecanju.

Uz Nacional, domaćina natjecanja, na turniru će još nastupiti aktualni prvak Europe, momčad TTG Ugra, predvođena najboljim strijelcem nedavno završenog svjetskog futsal prvenstva u Kolumbiji, Ederom Limom, prvaci Azarbajdžana, Araz Naxcivan i prvaci Njemačke, Hamburg Panters.

U Zagreb pristižu iznimno kvalitetni i zahtjevni suparnici pa borba nipošto neće biti laka. Prvoplasirani iz ove skupine izborit će plasman na Final Four koji će se održati u travnju iduće godine

– Ugra i Araz imaju iskusne momčadi prepune Brazilaca. Vrlo su pokretljivi i opasni sa svih pozicija, međutim vjerujem kako im možemo parirati. Dosta smo promijenili momčad u odnosu na prošlu godinu. Imamo kvalitetan sastav koji je gladan uspjeha. – istaknuo je Kujtim Morina, trener Nacionala.

Usporedbe radi, hrvatski prvak ima godišnji proračun u vrijednosti od četiri milijuna kuna, dok ruska Ugra ima 15 milijuna eura.

Cijena ulaznice za sportski spektakl je samo 25 kuna. Utakmice se igraju u terminima od 18 i 20:30 sati. Cijena punog paketa ulaznica za sva tri dana iznosi 60 kuna.

FOTO: DOMAGOJ TROJANOVIĆ