LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Košarka kakvu još niste vidjeli

VIDEO: LeBron James i Jimmy Fallon zaigrali Faceketball

Kad u istoj prostoriji imate jednog od najboljih košarkaša svih vremena i jednog od najpoznatijih voditelja današnjice, zabava je zagarantirana.

Kad u istoj prostoriji imate jednog od najboljih košarkaša svih vremena i jednog od najpoznatijih voditelja današnjice, zabava je zagarantirana.

Popularni voditelj i komičar Jimmy Fallon godinama je jedan od glavnih krivaca za poremećaje u spavanju kod američkih gledatelja. Njegova je kasnonoćna emisija, u kojoj ugošćuje brojne poznate goste, jedna od najpopularnijih na svijetu.

Radi se o "The Tonight Showu", čijim je voditeljem Fallon postao nakon što se Jay Leno povukao sa svoje pozicije.

Nedavni gost bio je i LeBron James, četverostruki najbolji igrač NBA lige i osvajač dvaju naslova prvaka NBA lige. LeBronova je sezona završila (porazom u finalu), tako da je ovih dana imao vremena i za nastup u filmu Trainwreck, u kojem se pojavio u manjoj ulozi.

Boravak ovih zvijezda u istoj prostoriji morao je rezultirati nečim posebnim. Tako je u Jimmyjevoj emisiji nastala nova zabavna igra imena Faceketball. Fallon i James najprije su na glavu stavili male table s koševima, koje su učvrstili pomoću znojnica.

U novoj se igri LeBron ispočetka nije snašao, ali je uspio pogoditi i poneki koš na Jimmyjevom čelu.

Za kraj je dvojac pripremio gledateljima nekoliko atraktivnih zakucavanja.

Kako je izgledalo ovo nadmetanje između košarkaške i televizijske zvijezde, možete pogledati u videu. 

 

FOTO: YOUTUBE SCREENSHOT