LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Humanitarni malonogometni turnir

Studentske udruge i poduzeća odigrat će utakmicu s kopačkama solidarnosti

Na turniru „Kopačka solidarnosti" svoje će snage odmjeriti nogometne ekipe poduzeća i studentskih udruga. Prikupljena sredstva od kotizacija doniraju se Centru za odgoj i obrazovanje Goljak.

Na turniru „Kopačka solidarnosti" svoje će snage odmjeriti nogometne ekipe poduzeća i studentskih udruga. Prikupljena sredstva od kotizacija doniraju se Centru za odgoj i obrazovanje Goljak.

Kopačka solidarnosti humanitarni je malonogometni turnir koji eSTUDENT uspješno organizira od 2011. godine, a održat će se i ove godine 16. i 17. travnja, u Boćarskom domu (Prisavlje 2). Službeno započinje u subotu u 9:00 i potrajat će do poslijepodnevnih sati, dok su polufinalne i finalne utakmice zakazane za nedjelju.

Na ovom turniru zaigrat će 8 muških i 4 ženske ekipa, a snage će odmjeriti timovi studentskih udruga i poduzeća  Zagrebačka banka, Infinum, Zagrebačka pivovara, Adacta, In2, Pwc, INA, Financijski klub te eSTUDENT. Prije samog finala, odigrat će se i revijalna utakmica između ženske nogometne ekipe udruge eSTUDENT i Centra Goljak.

Cilj je Kopačke solidarnosti povezati sportske i humanitarne aktivnosti te ukazati na potrebe djece i mladih, koji su najmanje povlašteni u društvu. Svake godine kroz kotizacije timova prikupljaju se sredstva za neku drugu ustanovu, a ove godine prikupljeni iznos donirat će se Centru za odgoj i obrazovanje Goljak. U pauzama između utakmica svi posjetitelji događaja moći će posjetiti izložbu učeničkih radova koja će biti postavljena u holu Centra Goljak.

Udruga eSTUDENT poziva sve zainteresirane da posjete Kopačku solidarnosti te u sportskom duhu i uz dobru zabavu podrže nogometne ekipe i postanu dio ove humanitarne akcije. Ulaz je besplatan i otvoren za sve zainteresirane. Više informacija o samom događaju nalazi se na službenom Facebook događaju.  

FOTO: ESTUDENT