LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Splitski sveučilišni sportski savez

Splitski se studenti natječu u UnisportST Marjanskoj ligi

U organizaciji Splitskog sveučilišnog sportskog saveza kroz travanj će se održati natjecanje u trčanju za studente. Natjecanje se sastoji od tri utrke po pet kilometara.

U organizaciji Splitskog sveučilišnog sportskog saveza kroz travanj će se održati natjecanje u trčanju za studente. Natjecanje se sastoji od tri utrke po pet kilometara.

Splitski sveučilišni sportski savez organizira UnisportST Marjansku ligu za 2017. godinu, koja će se održati tijekom travnja, a studenti će kroz tri utrke dužine od pet kilometara, skupljati bodove za ukupni poredak.

Natjecanje se održava u muškoj i ženskoj pojedinačnoj konkurenciji. Rezultati svih utrka se zbrajaju te je ukupni pobjednik trkač ili trkačica s najviše osvojenih bodova kroz sve tri utrke. Pravo nastupa imaju sve studenti u skladu s Pravilnikom za organizaciju i provođenje Unisport natjecanja Sveučilišta u Splitu. 

Prvo kolo održat će se 6. travnja s početkom u 18 sati, drugo kolo na rasporedu je 20. travnja s početkom u 18 sati, brdska utrka, dok je treće na rasporedu 27. travnja s početkom u 18 sati. Start i cilj je na Marjanskim vratima, osim brdske utrke kojoj je start na Institutu, a cilj na Telegrinu.

Prijaviti se može slanjem ispunjenih obrazaca preko profesora TZK najkasnije do utorka 4. travnja do 12 sati na e-mail sport@unist.hr. Prijave moraju sadržavati ime i prezime studenta, datum rođenja, oib, broj indexa, kontakt voditelja ekipe, potpis profesora TZK ili dekana fakulteta, pečat fakulteta.

Za sve ostale informacije kontakt osoba je Šime Veršić, mobitel: 098 946 8548 ili e-mail: simeversic@gmail.com.

FOTO: PIXABAY