LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Novogodišnji odbojkaški turnir

Otvorene prijave za natjecanje u odbojci za pulske studente

U ekipi mogu igrati studenti i studentice Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli sa svih odjela, fakulteta i svih godina studija.

U ekipi mogu igrati studenti i studentice Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli sa svih odjela, fakulteta i svih godina studija.

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli poziva studente i studentice svih odjela i fakulteta da prijave svoju ekipu za odbojkaški turnir koji će se održati u subotu 21. siječnja 2017. godine s izvlačenjem parova u 8 sati u sportskoj dvorani Sveučilišta. 

Prijave izvršavaju voditelji ekipa slanjem tablice za prijavu ekipe na e-mail adrese: ztkalec@unipu.hr i mihaela569@hotmail.com. U ekipi mogu igrati studenti/ce Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli sa svih odjela, fakulteta, svih godina studija, uključujući apsolvente, ali i studente koji su već diplomirali, a već su nastupali na ranijim odbojkaškim turnirima Sveučilišta.

Momčadi mogu biti mješovite muško-ženske, a maksimalno mogu biti tri muške osobe u ekipi. Osim toga, voditelji ekipa ujedno su i suci utakmica kada ne igra njihova ekipa. Rok za prijavu je do ponedjeljka 16. siječnja 2017. godine  

FOTO: PIXABAY