LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
STUDOM 2015

Otvorene prijave za malonogometni međudomski turnir

Ekipe se mogu sastojati od deset igrača. Devetorica igrača moraju biti iz istog studentskog doma, a deseti igrač, „stranac“, mora obavezno biti student.

Ekipe se mogu sastojati od deset igrača. Devetorica igrača moraju biti iz istog studentskog doma, a deseti igrač, „stranac“, mora obavezno biti student.

Jedan od najjačih malonogometnih studentskih turnira ponovno će se održati u blizini S.D. Stjepan Radić, po drugi puta na malonogometnom terenu s umjetnom travom na Mladosti.

Redovno održavan, pod organizacijom Poslovnice za sport Studentskog centra u Zagrebu, ovaj turnir je prava prilika za sve studente da se okušaju u najvažnijoj maloj sporednoj stvari na svijetu te sa svojim kolegama, uz besplatnu kotizaciju, pokušaju doći i do nekog zapaženog rezultata. Turnir će popratiti i brojni sponzori što najboljim ekipama garantira i osvajanje vrijednih nagrada.

Početak turnira zakazan je za 19. svibanj, a prijave za sudjelovanje su otvorene do 17. svibnja u svim Fitnessima studentskih domova Sava, Šara i Cvjetno ili putem e-mail adrese: sport-rekreacija@sczg.hr slanjem popunjenog obrasca za prijavu ekipe.

Ekipe se mogu sastojati od deset igrača. Devetorica igrača jedne ekipe moraju biti iz istog studentskog doma, adeseti igrač, „stranac“, mora obavezno biti student. Utakmice će se igrati od utorka do petka u sustavu 5+1.

Osim tradicionalnih malonogometnih turnira stanara domova, sportska natjecanja STUDOM ove godine će se održavati i u košarci, odbojci, odbojci na pijesku i stolnom tenisu.

FOTO: SCZG.UNIZG SCREENSHOT