LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Aktivna Hrvatska i Europski tjedan sporta u Zagrebu

FOTO: Nogometaši Dinama vježbali uz atraktivne trenerice

Hrvatska ponovno sudjeluje u Europskom tjednu sporta. Stoga su nogometaši Dinama pozvali sve da se aktivno uključe u njegovo obilježavanje.

Hrvatska ponovno sudjeluje u Europskom tjednu sporta. Stoga su nogometaši Dinama pozvali sve da se aktivno uključe u njegovo obilježavanje.

Zvijezde Dinama, uz vodstvo atraktivnih trenera iz nacionalnog projekta Aktivna Hrvatska, odradili su trening kojim žele aktivirati Hrvatsku. Kapetan Domagoj Antolić, vratar Adrian Šemper te igrači Gordon Schildenfeld i Junior Fernandes ususret Dinamovim utakmicama Lige prvaka pozvali su građane da se aktivno uključe u Europski tjedan sporta.

Tjedan počinje u subotu, 10. rujna u 11 sati na zagrebačkom Trgu dr. Franje Tuđmana i trajat će do 17. rujna kada završava u Dubrovniku. Istoga dana u 16 sati održat će se finalni trening projekta Aktivna Hrvatska, koji se održava pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović.

 Pozivam sve Zagrepčane i njihove goste da izaberu zdraviji i aktivniji život. U subotu, 10. rujna imat ćete priliku upoznati brojne sportove i aktivnosti koji će vašu budućnost učiniti sretnijom!  izjavio je kapetan Dinama Domagoj Antolić.

Hrvatska po drugi put sudjeluje u inicijativi Europske komisije Europskom tjednu sporta. U subotu, 10. rujna na zagrebačkom otvaranju tijekom cijeloga nas dana očekuju prezentacije brojnih sportova i klubova. U nastavku tjedna vježbat će se u školama, tvornici i na radnom mjestu. U Karlovcu će se 16. rujna obnoviti košarkaško igralište s projektom Koš za Koš.

Veliko finale ETS 2016. održat se 17. rujna u Dubrovniku na plaži Banje cjelodnevnim prikazom aktivnosti i sportova na vodi. Ove su se godine u Europski tjedan sporta uključili brojni fitness centri diljem Hrvatske koji će građanima otvoriti svoja vrata i ponuditi im besplatno vježbanje.

Projekt Aktivna Hrvatska, čije se finale održava od 16 sati i na kojem se očekuje više od 500 vježbača, drugu godinu sudjeluje u ETS-u. Edukacija građana i stjecanje zdravih navika osnovna su misao vodilja ovog projekta koji se održava pod pokroviteljstvom HEP-a. Trud svih vježbača, partneri projekta nagradit će bogatim poklonima.

Više o Europskom tjednu sporta možete pronaći na službenoj stranici. Za finalni trening Aktivne Hrvatske možete se prijaviti na poveznici.

FOTO: SELECT PR