LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
16. kolo HMNL

Fantastična utakmica, ali i novi poraz studenata

Alumnus je dočekao ekipu Novog Vremena u 16. kolu HMNL i u utakmici s čak 7 pogodaka nije uspio doći do bodova.

Alumnus je dočekao ekipu Novog Vremena u 16. kolu HMNL i u utakmici s čak 7 pogodaka nije uspio doći do bodova.

U 16. kolu 1. HMNL Alumnus je na domaćem terenu dočekao neugodnu momčad Novog Vremena. Utakmica koja je podjednako bili bitna i domaćinima i gostima ispunila je u potpunosti sve zahtjeve ljubitelja futsala. Sedam pogodaka, pregršt prekrasnih poteza, fantastične obrane i odlična atmosfera – sve se to dogodilo u zagrebačkoj Martinovci.

Utakmica je krenula žestoko s obje strane. Do prvog gola čekalo se samo osam minuta. Tada loptu uzima Kazazić te s desetak metara pogađa lijeve rašlje. Zaista fantastičan gol za otvorenje utakmice. Slavlje se još nije ni stišalo, a 40 sekundi poslije na semaforu je već 2:0 za Novo Vrijeme. Strijelac je Grcić.
Nakon početnog šoka, Studenti dolaze k sebi. Već u 9. minuti Matošević smanjuje na 2:1, a u 17. Penava vraća utakmicu u egal. 

U drugom poluvremenu ponovno gledamo zanimljivu i napetu utakmicu. Alumnus je pritisnuo, međutim do vodstva dolaze gosti. Bajrušović u 23. minuti zabija za 3:2. Ritam utakmice se još više diže, Studenti su imali nekoliko vrhunskih prilika te su uspjeli izjednačiti u 34. minuti. Strijelac je ponovno bio Penava.
Tri minute prije kraja gosti uvode „letećeg golmana“. Nakon par neuspjelih pokušaja, sve dolazi na naplatu u posljednjoj minuti. Zahvaljujući igraču više stvoren je višak te na loptu naletava Bajrušović koji minutu prije kraja zabija za konačnih 4:3.


„Čestitam momcima na zalaganju i pobjedi no nema mjesta opuštanju niti euforiji. Slijedi težak tjedan za cijelu ligu. U sedam dana ćemo odigrati tri utakmice.
Dočekujemo Marof i Kijevo, a onda putujemo u Solin. Tjedan istine je pred nama i zato moramo biti na maksimalnom nivou” rekao je zadovoljni trener Novog Vremena Ivica Osibov.

Nakon ovog poraza Alumnus je na četvrtom mjestu prvenstvene ljestvice dok je Novo Vrijeme trenutno sedmo. Alumnus u idućem, 17. kolu ide u goste izvrsnom Solinu, dok Novo Vrijeme dočekuje Novi Marof.

ALUMNUS: Modrušan, Bašić, Matošević, Penava, Đulvat, Capar, Postružin, Ziberi, Grbeša, Ledinščak, Vuk.
Trener: Jakov Ungarov.

NOVO VRIJEME APFEL: Bašković, Vuković, Grcić, Vrcan, Osredkar, Jelavić, Bajrušović, Kazazić, Zor, Fetić, Babić, Vranješ, Perković.
Trener : Ivica Osibov
STRIJELCI: 0:1 Kazazić (8), 0:2 Grcić (8), 1:2 Matošević (9), 2:2 Penava (17), 2:3 Bajrušović (23), 3:3 Penava (34), 3:4 Bajrušović (39).

FOTO: MNK ALUMNUS