LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nastup u KD Vatroslava Lisinskog

Vlatko Štampar mnoge nasmijao forama o Međimurcima, muško-ženskim odnosima, svojoj visini

Rasprodana dvorana Vatroslava Lisinskog tresla se od smijeha zahvaljujući Štamparu i njegovim najboljim, probranim, žestokim, necenzuriranim forama.

Rasprodana dvorana Vatroslava Lisinskog tresla se od smijeha zahvaljujući Štamparu i njegovim najboljim, probranim, žestokim, necenzuriranim forama.

Nastup karijere Vlatka Štampara ove subote okupio je mnoge ljubitelje humora na žestokoj stand-up večeri koju je obilježio neprekidan smijeh. Showom Fala kaj ste došli ovaj je komičar obilježio 10 godina karijere prisjećajući se najboljih fora iz popularnih stand-up nastupa Bratec je trd, Odraslost i Štamparska greška u kombinaciji s novim materijalom, na oduševljenje publike. 

Dugoočekivani ultimativni best of karijere sažet kao dva sata najboljih, probranih, žestokih, necenzuriranih fora bio je razlog zašto se rasprodana KD Vatroslava Lisinskog tresla od smijeha. Vlatku su tako na tapeti bili muško-ženski odnosi, Međimurci, ali i njegova svakodnevica, njegova visina, njegovo djetinjstvo i obitelj, kao i ostale aktualnosti koje je uklopio u odmjereno začinjene tabu fore.

Mnogi se pitaju u čemu je tajna rasprodanih nastupa na kojima se uvijek traži karta više, a on tvrdi – u publici. I dodaje:

– Imam tu sreću da je publika prihvatila moj tip i stil humora. Ne moram glumiti, izmišljati forsirati i biti netko tko nisam. 

Sretni što je Vlatko baš takav kakav je, među okupljenima već su se čuli komentari o njegovim novim nastupima koje ne smiju propustiti. Za one koji su još željni njegovih fora, napominjemo da u sklopu LAJNAP Comedyja ponovno nastupa 18. studenog u istoj dvorani na humanitarnoj stand-up večeri Rotary cluba Zagreb Metropolitan Najbolji za najbolje.

Lajnap Comedy nastupa u Lisinskom; prihodi od ulaznica odlaze u ruke učenika i studenata

Na pitanje koji su mu planovi za drugih 10 godina, Štampar je u svom stilu odgovorio:

– Plan za dalje je pisati nove fore i ostati smiješan. To je ono što me najviše brine.

FOTO: BAGADODO