LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Magične zvijeri i gdje ih naći

„Spin-off” Harryja Pottera dobiva još jednu zvijezdu!

Nakon što je Eddie Redmayne potvrđen kao nositelj glavne uloge, stižu i ostale zvijezde magičnog filma!

Nakon što je Eddie Redmayne potvrđen kao nositelj glavne uloge, stižu i ostale zvijezde magičnog filma!

Magične zvijeri i gdje ih naći nova je ekranizacija iz pera J.K.Rowling. Nakon što je potvrđen glavni glumac koji će imati ulogu Newta Scamandera, podijeljene su i ostale uloge.

Hollywoodska zvijezda, Colin Farell, pridružila se postavi novog magičnog filma. Glumit će čarobnjaka imena Graves kojeg Newt sreće u New Yorku.

Farell je rođen 1976. godine u Irskoj, u gradu Dublinu. Iza sebe ima zavidnu hollywoodsku karijeru visoko ocijenjenih filmova. Isto tako, nemali se broj puta našao na ljestvicama časopisa gdje slovi za najpoželjnijeg ili najaktualnijeg glumca u showbiz svijetu.

Trenutno je zvijezda druge sezone serije True Detective, u redakciji HBO-a. Njegov je posljednji film, The Lobster, nagrađen na filmskom festivalu u Cannesu nagradom publike. Sljedeće je na redu vidjeti kako će se snalaziti sa bacanjem čarolija i kletvi.

Od ostale zvjezdane glumačke postave imat ćemo priliku gledati i Katherine Waterston koja je poznata po ulozi u Inherent Vice. Gledat ćemo i Alison Sudol iz Transparent i Ezru Millera (We Need to Talk About Kevin). Miller je poznat i po ulozi u filmu Perks of Being a Wallflower, gdje je glumio sa Emmom Watson. Prisjetimo se, Emma je utjelovila Hermionu Granger, mozak operacija u svih sedam književnih uradaka o Harryju Potteru.

Ekipa kreće sa snimanjem filma za kojeg je Rowling već napisala scenarij, a Warner Bros je zakazao premijeru za 18. studenog 2016.godine.

FOTO: FLICKR,COM