LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Upotpunite svoje ljeto!

Sedam filmova za ljetne večeri

Donosimo vam listu filmova koji će vam skratiti ljetne večeri, a na listi se nalaze i novi i stari filmovi koji su vrijedni vaših minuta!

Donosimo vam listu filmova koji će vam skratiti ljetne večeri, a na listi se nalaze i novi i stari filmovi koji su vrijedni vaših minuta!

Ljeto, godišnje doba kada se topi sladoled u ruci, velika i mala djeca vesele se moru, a filmoljupci pale svoja računala ili neki drugu napravu kako bi gledali filmove. Studentski.hr vam donosi popis 7 filmova koje morate pogledati ovo ljeto.

Ralje (Jaws) 

Razlog iz kojeg vam preporučamo upravo Ralje, ljetni hit koji je izašao 1975. godine, taj je što ove godine Ralje slave svoju 40. godišnjicu. Redatelj Steven Spielberg na predlošku je istoimenog romana Petera Benchleyja, koji je izašao 1974. godine, napravio film nakon čijeg smo gledanja sa strahom išli u duboko plavo more.

Malci (Minions) 

Mali žuti pomagači zlikovca Grua dobili su svoj film. Iako ih internetsko društvo koristi kao internet memove, a djeca se igraju s njihovim plišancima, u kinima možete pogledati kako su Malci ili Minionsi upoznali Grua i kako je išla njihova potraga za savršenim super zlikovcem kojeg mogu služiti.

Pikseli (Pixels) 

Kada vanzemaljci protumače zemaljske video igrice kao poziv na rat, oni napadnu Zemlju koristeći video igrice kao modele za svoje napade. U ovom ćete filmu, koji u kina dolazi 26. srpnja, moći vidjeti Pac-Mana, Donkey Konga, Galagu, Centipedea i Space Invaderse kako sa monitora prelaze na veliko filmsko platno u ovoj ljetnoj akcijskoj komediji.

Nemoguća misija: Odmetnuti (Mission: Impossible - Rogue Nation) 

U petom nastavku ovog filmskog serijala gledat ćemo borbu Ethana Hunta protiv članova međunarodne organizacije odmetnutih pod imenom Syndicate. Jednako pripremljeni, vješti i ubojiti učinit će sve da zauvijek unište IMF.

Jurski svijet (Jurassic World)

U četvrtom nastavku serijala filmova Jurski park priča je ponovno smještena na otok Nublar. Tamo su znanstvenici napravili genetski modificiranog dinosaura Indominus Rexa, koji prijeti posjetiteljima i ostalim dinosaurima kada pobjegne iz svoje nastambe.

Ted 2

U ovom nastavku najuspješnije komedije s oznakom „R“ svih vremena medvjedić Ted je u braku sa ženom svojih snova, Tami-Lynn. Njegov najbolji prijatelj John je samac. Problemi nastaju kada Ted želi posvojiti djete, a savezna država Massachusetts to odbija te poništava Tedov brak, jer ga proglase stvari. Ted traži pomoć Johna kako bi tužio državu.

Avanture male Chihiro (Spirited away)

Iako je ovaj film izašao još davne 2001., preporučamo ga za sve one koji ga još nisu pogledali. U režiji Hayaoa Miyazakija, ovo je jedini japanski anamirani film iz Zemlje izlazećeg Sunca koji je osvojio Oscara. Priča se vrti oko djevojčice imenom Chihiro koja zapne u svijetu duhova tradicionalnog Japana te uz pomoć dječaka Hakua ide u potragu za svojim pravim imenom i načinom kako da spasi svoje roditelje, koji su pretvoreni u svinje nakon što su jeli hranu bogova.

Treba li vam inspiracija za ljetni posao ili učenje za jesenski rok, pogledajte ovu listu, želite li pak ovo ljeto promijeniti svoje navike vježbanja - pogledajte listu inspirativnih sportskih filmova. 

FOTO: YOUTUBE