LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Teatar Tirena poziva da se pridružite dramskim grupama

Ispitni rokovi su prošli pa je vrijeme i da studenti krenu na dramsku!

Ove se godine otvara još jedna studentska dramska grupa za nove članove, srijedom od 20 do 22 sata u Kačićevoj 6a u Zagrebu. 

Ove se godine otvara još jedna studentska dramska grupa za nove članove, srijedom od 20 do 22 sata u Kačićevoj 6a u Zagrebu. 

Studentska dramska grupa u Tireni djeluje petu godinu zaredom, a njeni su članovi sudjelovali na smotrama i festivalima amatera te brojnim projektima Teatra Tirena.

Na dramskom satu očekuju se improvizacije, rad na tekstu, glumačke tehnike, scenski govor, oslobađanje ekspresije glasa i tijela, istraživanje kreacije i suigre, priprema za audicije. Neke od metoda koje se koriste u radu su: osjetilne i emocionalne vježbe, artikulacijske i govorne vježbe, oblikovanje prizora kroz zadani tekst, karakterizacija likova, performansi, nevidljivo kazalište, priprema predstave.

Članovi Tireninog dramskog studija sudjelovali su na Europskim dramskim susretima u Finskoj, Rusiji, Mađarskoj, Belgiji, Turskoj, Velikoj Britaniji i Švicarskoj. Predstava Tirenine studentske dramske grupe proglašena je najboljom amaterskom predstavom u Hrvatskoj.

Ove se godine otvara još jedna studentska dramska grupa za nove članove, srijedom od 20 do 22 sata u Kačićevoj 6a u Zagrebu. Prvi će se sat održati danas, u srijedu 7. listopada.

Detaljne informacije o dramskom studiju, lokacijama i terminima dramskih grupa možete naći na Tireninoj mrežnoj stranici.