Ured za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije

VIDEO: Mladi snimili spot posvećen preminulim braniteljima; pogledajte

Pjesma "Predajem ti dušu svoju"

Kao jedan od ukupno 15 planiranih glazbenih spotova, snimljen je video za pjesmu „Predajem ti dušu”. Svakako pogledajte!

Ured za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije objavio je novi glazbeni spot za pjesmu Predajem ti dušu vokalno-instrumentalnog sastava Aurora. Osim zbog činjenice da su za njegov nastanak zaslužni mladi vrijedi ga pogledati jer je ujedno posvećen obljetnici stradavanja Vukovara i Škabrnje te svim poginulim i preminulim braniteljima. 

U videospotu sudjelovali su: Ivan Aračić, Jelena Višević kao vokal, Marin Gabelica, koji je uz to bio zadužen za kameru, režiser i montažer Ivan Trpimir Lozić te Petar Brkljačić, realizator glazbe i aranžmana te kamerman. Tekst pjesme Predajem ti svoju dušu napisala je Josipa Ćurković, a glumac je u spotu Davor Pavić. Producent je cijelog projekta dr. don Mihael Prović, povjerenik Ureda za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije te duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu. Snimalo se u Kninu i okolici, u Meštrovićevu mauzoleju te u Čavoglavama.

VIS Aurora osnovan je u lipnju 2007. godine na inicijativu mladih ljudi koji su, kako kažu, imali volju i želju služiti Gospodinu svojim talentima. Djeluju u Župi Solinskih mučenika iz Ninčevića, gdje animiraju nedjeljne svete mise više od 10 godina. Sastav broji 15-ak članova, a njegovi su voditelji Marijana Baričević i Petar Brkljačić, uz pastoralnu podršku župnika don Ante Matešana.

Povjerenik Ureda za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije dr. don Mihael Prović najavio je kako će u narednim mjesecima Ured na svojim stranicama objavljivati glazbene spotove pjesama koje su se trebale izvesti na Sudamja festu 2018, a koji je odgođen zbog vremenskih neprilika. Planira ih se ukupno 15.

Komentari na članak

Vezani članci

Indirekt festival

Festival u Umagu

Indirekt ovog ljeta glazbom, slikom i riječju dodaje boju svakodnevici

Peto izdanje Indirekt Music&Art festivala održat će se od 1. do 4. lipnja na području Umaga. Očekuju se druženje s nezavisnim entuzijastima koji se izražavaju glazbom, slikom i pisanom riječju.

Atmosfera 2015

Audiovizualni festival

Kraj Illectricity Festivala uz electrofunk, bass i hakere

Nakon odličnog Sound Clasha u Attacku u subotu na kojem će nastupiti četiri DJ ekipe i rasplesati vas, a senzori pokreta mjerit će koja je najbolja, na red dolazi vrhunac festivala.

RockLive Festival

„Stručna služba” bez ikakvih dokaza traži naknadu štete

HDS ZAMP bizarnim trikovima pokušava izvući dodatni novac

Udruga RockLive iz Koprivnice ispričala je svoje neugodno iskustvo sa službom koja svoj rad definira iznimno profesionalnim.

Soči

Traju prijave za festival u Sočiju

Besplatan boravak u Rusiji na Svjetskom festivalu mladih i studenata

Ako govorite ili učite ruski jezik, ovo je idealna prilika za vas, koja vam ne smije pobjeći kroz prste!

Fotograf

Tradicionalna izložba

Traže se mladi fotografi, profesionalci i amateri, za „Splitsku.tiramolu”

Radovi najboljih mladih fotografa (profesionalaca i amatera) izložit će se u Galeriji fotografije Fotokluba „Split”​ od 13. do 28. prosinca 2019. Postav će birati splitski fotograf Vicko Vidan.