SD dr. Stjepan Radić

Ugledni gosti i odličan program „Radićevih dana“ otvaraju SCool Fest

SCool Fest

Centar Zagreba od sutra postaje središte najvećeg studentskog događaja godine. Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu, Studentski centar, RNB Confusion i Studentski.hr najavljuju SCool Fest 2016: festival znanja, sporta i zabave koji ne smije propustiti nijedan zagrebački student. Festival traje ukupno devet dana, od 20. do 28. svibnja.

Radićevi dani” sutra u 20 sati službeno otvaraju SCool Fest, a svečanom otvorenju prisustvovat će brojni predstavnici iz studentske i obrazovne scene.

Uzvanike će prvo pozdraviti predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu Petar Labrović te predsjednica domskog odbora Studentskog doma Stjepan Radić Manuela Ivić. Kao predstavnici studentskih institucija svim prisutnima će se obratiti sanacijski upravitelj Studentskog centra Sveučilišta u Zagrebu Mirko Bošnjak i predsjednik Rektorskog zbora Republike Hrvatske/rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras.

Da SCool Fest, osim odličnog zabavnog i sportskog programa, ima edukativnu notu te usmjerenost na kvalitetu obrazovanja i budućnost mladih, prepoznalo je i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske zajedno s ministrom prof. dr. sc. Predragom Šustarom.

Nakon svečanosti i prigodnih govora očekuju nas bogate zabavne, glazbene i plesne izvedbe s nastupima folklorne sekcije Zavičajnog kluba hercegovačkih studenata, ženske vokalne skupine Zvizde te izvedba studentske himne  „De Brevitate Vitae(Gaudeamus) mezzosopranistice Martine Đurđević.

Imat ćete priliku vidjeti i izložbu prekrasnih i dosad neviđenih fotografija Studentskog doma dr. Stjepan Radić, popularne Save prije i poslije obnove doma. Dođite i popratite ovaj veliki događaj za Grad Zagreb i sve zagrebačke studente te podržite najveću studentsku manifestaciju godine

Za više informacija o Radićevim danima posjetite službeni event, a za cjelokupni program i sadržaj festivala posjetite službenu stranicu SCool Festa.

Komentari na članak

Vezani članci

Brucošijada Pula 2015

Studentski zbor Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli

Ne propustite brucošijadu u Puli!

Brucošijadu otvara Tamburaški sastav Inat, uz koji će nastupati jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica Lana Jurčević te Tamburaški sastav Mejaši.

Predavaonica

Erasmus iskustvo

Njemački dnevnici, četvrti dio: O njemačkom obrazovnom sustavu

Studenti, kako domaći, tako i strani, nisu došli ovdje dan-dva prije kako to biva na našemu zagrebačkome sveučilištu. Došli su manje-više još 1. 10. Pitate se zašto?

Futsal, lopta

Najveći malonogometni projekt u Hrvatskoj

Započele prijave za Turnir kvartova

Jedan od začetnika ove ideje je proslavljeni hrvatski malonogometaš Korab Marina, član futsal momčadi Nacional i hrvatski reprezentativac. Sada je sa svojom ekipom odlučio organizirati najveći vanjski malonogometni turnir u Hrvatskoj.

Rektorat
https://hr.wikipedia.org/wiki/Sveu%C4%8Dili%C5%A1te_Josipa_Jurja_Strossmayera_u_Osijeku#/media/Datoteka:Rektorat_Osijek.JPG

Raspodjela financijskih sredstava

Studentski zbor osječkoga Sveučilišta raspisao natječaj za studentske programe 2016.

Prilika za studentske udruge i organizacije te studentske zborove sastavnica osječkoga Sveučilišta za sufinanciranje projekata i programa koji doprinose promociji i razvoju Sveučilišta i studentskoga života u Osijeku.

EYA,, naslovna, startup

PROJEKTI ZA MLADE

European Youth Award – natjecanje za mlade koji rade na projektima koristeći digitalnu tehnologiju

European Youth Award natjecanje je koje poziva sve mlade ljude, društvene poduzetnike i pokretače start-upova da naprave projekte u digitalnom okruženju kako bi poboljšali društvo. Možete prijaviti projekte u devet različitih kategorija, a sve završava velikim događajem u Grazu gdje će se proglasiti oni najbolji.