Časopis Kvaka

U tijeku je međunarodni ljetni natječaj za kratku priču, a nagrada je odlazak na more

https://static.pexels.com/photos/6469/red-hands-woman-creative.jpg

Najuspješniji autor kratke priče s morskom tematikom imat će priliku tjedan dana boraviti na otoku Braču. Prijave traju do 15. kolovoza 2019.

Pisanje je prirodan nastavak čitanja, a prirodan nastavak pisanja bi, u slučaju natječaja koji organizira časopis Kvaka, mogao biti kupanje u moru. Naime, autoru najuspješnije kratke priče koja će tematizirati more, gradove na moru, ljetovanje, brodove, ribolov i sve drugo što na bilo koji način može biti vezano uz more nagrada će biti sedmodnevni smještaj na Braču u mjestu Mirca tijekom druge polovice rujna.

Pravila književnog natječaja su sljedeća:

  • svaki autor može poslati samo jedan rad
  • natjecati se mogu svi iz regije i inozemstva koji pišu hrvatskim, bosanskim, srpskim ili  crnogorskim jezikom
  • radovi se šalju na e-adresu: casopis.kvaka@gmail.com
  • u e-poruci obavezno kao predmet navesti: Mirca 2019.

Prijave traju do 15. kolovoza 2019. U natječaju je istaknut način na koji svaka natjecateljska priča mora započeti, a detaljnije informacije pronađite na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Ispunjavanje obrasca

Iskustvo zlata vrijedi 2014.

Ako si student s invaliditetom, prijavi se i stekni iskustvo u poznatoj hrvatskoj tvrtki!

Poslovni dnevnik organizira društveno odgovorni projekt "Iskustvo zlata vrijedi 2014." te u suradnji s partnerima-poslodavcima omogućuje studentima s invaliditetom, koji se prijave na natječaj, radnu praksu s eventualnom kasnijom mogućnošću zapošljavanja.

SCZG dvorište

Prilika za studente Sveučilišta u Zagrebu

Osmislite vizualni identitet zagrebačke Smotre Sveučilišta

Studenti Sveučilišta u Zagrebu mogu sudjelovati u osmišljavanju vizualnog identiteta Smotre Sveučilišta koja će se održati u prostorima Studentskog centra od 17. do 19. studenog 2016. godine.

Stop Making Sense festival

SMS

Stop Making Sense: Natječaj za DJ-eve iz regije

Stop Making Sense vraća se u Tisno petu godinu zaredom, od 31. srpnja do 3. kolovoza 2014. Uz već najavljene DJ-eve, i mlade snage mogu nastupiti ako se do 1. srpnja prijave na natječaj.

Open call for gifs

Filmski festival

STIFF raspisao natječaj za kreatore GIF filmova i animacija

Otvorene su prijave autora za izložbu GIF filmova / animacija koja će se održati u listopadu u Galeriji SKC. Potrebno ih je poslati do 25. kolovoza.

Summer camp Ericsson Nikola Tesla

Poziv studentima preddiplomskih i diplomskih studija

Natječaj za Ljetnu radionicu Ericssona Nikole Tesle

Summer Camp s radom je započeo 2001. godine u suradnji s FER-om, a od 2008. godine suradnji se pridružio i FESB u Splitu. Studenti pomoću kampa dobivaju iskustvo koje mogu uvrstiti u svoj životopis, a zagrebačkim studentima cijela radionica nosi i 7 ECTS bodova.