Tradicionalna izložba

Traže se mladi fotografi, profesionalci i amateri, za „Splitsku.tiramolu”

Fotograf

Radovi najboljih mladih fotografa (profesionalaca i amatera) izložit će se u Galeriji fotografije Fotokluba „Split”​ od 13. do 28. prosinca 2019. Postav će birati splitski fotograf Vicko Vidan.

Udruga Splitski portal raspisala je natječaj za četrnaestu „​Splitsku.tiramolu”​, tradicionalnu godišnju izložbu fotografija mladih fotografa. Prijave se zaprimaju do 6. prosinca 2019. godine do 23:59.

Radovi najboljih mladih fotografa (profesionalaca i amatera) i ovoga puta izložit će se u Galeriji fotografije Fotokluba Split od 13. do 28. prosinca 2019. Postav će birati splitski fotograf Vicko Vidan, koji je završio Istituto Europeo di design u Milanu, smjer fotografija, a koji je zaposlen kao stručni suradnik na odjelu Dizajna vizualnih komunikacija pri Umjetničkoj akademiji u Splitu. 

Splitska.tiramola” ponovno je humanitarna karaktera – sve fotografije koje budu odabrane za postav izložbe prodavat će se, uz dozvolu autora, ispred HNK-a na 19. humanitarnoj akciji A di si ti? udruge MoSt zakazanoj za 14. prosinca. U njezinu se sklopu već tradicionalno u prosincu prikuplja pomoć za korisnike te za uređenje i opremanje prostora Centra za beskućnike.

Sve dodatne informacije nalaze se na poveznici

Komentari na članak

Vezani članci

„Zdravlje za sve“, naslovna

Dobra djela

FOTO: Studenti i djelatnici HKS-a ujedinjeni u humanitarnoj akciji za djevojčice u Beninu

– Suradnja s Dječjim domom u budućnosti prerast će u projekt koji će u sebi objedinjavati duhovnu i pastoralnu, odgojnu i zdravstvenu dimenziju kojim Hrvatsko katoličko sveučilište želi istaknuti jednu od važnih misija. – istaknuo je rektor HKS-a.

https://pixabay.com/en/social-social-networks-1206612/

Društvene mreže vs. stvarni život

Razbijanje lažnih života i mitova koje plasira Instagram

Društvena mreža Instagram s 800 milijuna aktivnih korisnika stvorila je umjetni svijet koji ne postoji, a mi ga počinjemo shvaćati kao stvarni svijet. Potrebno je zaustaviti negativni trend koji se počeo razvijati te zauzeti kritički stav prema ovoj platformi.

Summit u Bruxellesu

Stručni skup posvećen rukovođenju

„Young Leaders Summit“ okuplja mlade iz cijelog svijeta u Bruxellesu; svi troškovi pokriveni

Ovogodišnja briselska konferencija za studente i mlade stručnjake bit će usmjerena na tri kritičke razine rukovođenja. Odlična je vijest da su troškovi puta, smještaja i prehrane u potpunosti pokriveni, a svi zainteresirani prijaviti se mogu do 20. svibnja.

Mladi Riječani nastavljaju s akcijom „Darujmo život“

Leo klub Rijeka

Mladi Riječani nastavljaju s akcijom „Darujmo život“

Sva sakupljena sredstva bit će utrošena na kupovinu didaktičkih igračaka i potrepština za psihomotorni razvoj najugroženijih mališana doma Ivana Brlić Mažuranić.

Veliki Žitnik

Desetodnevna ekspedicija

Počinje Outward Bound – ljetna pustolovina za 30 mladih

Čak 30 mladih provest će deset dana okušavajući se u raznim izazovima koje će ekspedicija u prirodi, koja se provodi u sklopu projekta „Otkrij svoj potencijal i aktiviraj se!“, postaviti pred njih.