Prijedlozi za ludi provod

Stop trivijalnim oblicima zabave!

Mlada sretna ekipa

Dosta ti je uobičajenih načina zabave i izlazaka uvijek na ista mjesta? Znamo što treba tebi i tvojem društvu!

Svaki je ljetni semestar uzbudljiv. Stoga, vjerojatno, poput svakog drugog studenta i ti radosno dočekaš da prođu ti nesretni zimski rokovi, da se pomakne sat i da proljeće donese dašak neke vedrije atmosfere. U redu, možda te početak ovogodišnjeg proljeća i nije pretjerano oduševio, no ipak – dani su duži, a ti možeš sa svojom ekipom dogovoriti provod i izvan sobe studentskog doma ili nečijeg stana.

Treba naglasiti: ovo se ponajviše odnosi na studente kontinentalce, koji su konačno dočekali temperaturu od barem nekoliko stupnjeva u plusu. Sad je idealno vrijeme za nove aktivnosti! Samo što raditi, a da nije šetnja do uobičajenog kafića ili kina, izlazak uz pjesmu i piće po dvorištima domova ili klasično švrljanje po centru grada?

U danima kada je proljetni entuzijazam obrnuto proporcionalan s mogućnostima dobrog provoda, mi ti donosimo jedan prijedlog koji nećete odbiti lako ni ti ni tvoji prijatelji! Što misliš o tome da voziš iako, možda, nemaš vozačku dozvolu ili da se baciš na mozganje vrlo rado iako još od zimskih rokova ne dolaziš k sebi?

Ako imaš društvo željno adrenalina i dobre zabave, posjeti Zagrebački velesajam. Ondje te u paviljonu 35 čeka prilika za ludu vožnju karting stazama ili ulazak u sobe iz kojih nećeš pobjeći tako lako! Ako se odlučiš za prvo spomenuto, ne zabrinjavaj se ako nikad nisi primio/la volan u ruke. Ova se aktivnost brzo uči, a još brže o njoj postaneš ovisan, posebno kad ideš na vožnju u dobrom društvu. Uz raznoliku ponudu vožnji u Karting Arena centru uz valjani studentski dokument poput x-ice, ISIC ili ESN-dokumenta možeš ostvariti i 15% popusta na vožnju i 50% popusta na svoju driver-licencu. Upozoravamo te: ekipa iz Karting Arene častit će te nakon preuzimanja licence vožnjom za svaki tvoj rođendan! 

 

Karting staze; foto: Karting Arena Zagreb

 
Naravno, ako te baš i ne zanima tolika doza adrenalina, uvijek možeš pokušati zadovoljiti svoje intelektualne apetite. Samo pazi jer biste se i ti i tvoje društvo mogli itekako zaigrati dovoljno dugo da vam istekne vrijeme, a da ne stignete spriječiti krađu sjećanja iz ljudskog uma ili otkriti tko je špijun među vama. Ove i još neke uzbudljive misaone igre očekuju tebe i tvoje društvo u Escaperoom Arena prostorima na adresi Velesajma. Samo je potrebno unaprijed rezervirati termin i javiti svojoj ekipi da pripreme svoje intelektualne žice.
 
 

Escaperoom; foto: Escaperoom Arena

Reci stop trivijalnim oblicima zabave već danas i dogovori svoj termin za jednu od dviju urnebesno zabavnih prilika!

Komentari na članak

Vezani članci

Studenti na razmjeni

Erasmus studentska mreža Hrvatska

Aktivnosti za studente na razmjeni u Hrvatskoj

Sudjelovanje u aktivnostima „SocialErasmus Week-a” ne samo da znatno pridonosi boljem međukulturnom razumijevanju, nego ono i nadahnjuje inozemne i lokalne studente da se odvaže ostavljati svoje tragove u društvu.

Izvor: Pixabay, Mobitel

Vrijedna pomagala

Četiri aplikacije za korisnije vrijeme uz mobitel

Svakome se od vas barem nekoliko puta u životu dogodilo da vam roditelji i prijatelji prigovaraju jer uvijek imate mobitel uz sebe. Vrijeme je da svoj način života opravdate!

Čitanje knjiga

„Čitajte, čitajte sve“

Nitko nije lud da čita, a sve i kad bi htio, nema kad

Iako vam predavanja, seminari, izlasci, zadaće, kave, društvene mreže i spavanje popunjavaju dnevnu rutinu, jamčimo da postoje načini da nađete vremena za čitanje. Provjerite kako u dnevni raspored ugurati koje poglavlje više.

Reebokice

„Always Classic” kampanja

Club C Montana Cans, najnovije Reebok tenisice, idealan proljetni izbor!

Pozivajući na suradnju renomirane kreativce, grafitere Sany i Felipea Pantonea, koji bez ograničenja izražavaju svoju osobnost te njemačke stručnjake za boje iz tvrtke Montana Cans, Reebok kampanjom „Always Classic” predstavlja novu siluetu Club C Montana Cans.

https://www.flickr.com/photos/vetbonkie/8286021900/in/photolist-dCd2Cy-jw2pKq-x9Razj-566FJY-6pThCu-5YmYUj-cmkTYE-6Lz8JE-6LiNjZ-3acKGU-avj8yd-aCeTDn-5kUqcn-562hrM-3X5CfV-bLzoh8-5bvHJY-nyH3MB-65mCsq-fDgVPQ-s4pWak-5spdvm-npRDwT-qtT5dU-wRaho-68r7zy-4cp5aF-7jYisH-avhaKx-P3Zam-sagWNz-9y2yiq-bftjAH-35KXCE-etN482-gq5nrR-nGETWd-65mCzY-5E1XVf-7jjv9G-83xcWD-nDaDp2-fk6ZB-4GL2eG-6Z7VcA-rCcLKt-MkNGR-9ftrxj-7poS9M-4wDp6n

Kontrola emocija

Sedam zdravih načina za nošenje s ljutnjom

Donosimo vam zdrave metode pomoću kojih možete smanjiti ljutnju te reagirati racionalnije i razboritije u stresnim situacijama.