Prijedlozi za ludi provod

Stop trivijalnim oblicima zabave!

Mlada sretna ekipa

Dosta ti je uobičajenih načina zabave i izlazaka uvijek na ista mjesta? Znamo što treba tebi i tvojem društvu!

Svaki je ljetni semestar uzbudljiv. Stoga, vjerojatno, poput svakog drugog studenta i ti radosno dočekaš da prođu ti nesretni zimski rokovi, da se pomakne sat i da proljeće donese dašak neke vedrije atmosfere. U redu, možda te početak ovogodišnjeg proljeća i nije pretjerano oduševio, no ipak – dani su duži, a ti možeš sa svojom ekipom dogovoriti provod i izvan sobe studentskog doma ili nečijeg stana.

Treba naglasiti: ovo se ponajviše odnosi na studente kontinentalce, koji su konačno dočekali temperaturu od barem nekoliko stupnjeva u plusu. Sad je idealno vrijeme za nove aktivnosti! Samo što raditi, a da nije šetnja do uobičajenog kafića ili kina, izlazak uz pjesmu i piće po dvorištima domova ili klasično švrljanje po centru grada?

U danima kada je proljetni entuzijazam obrnuto proporcionalan s mogućnostima dobrog provoda, mi ti donosimo jedan prijedlog koji nećete odbiti lako ni ti ni tvoji prijatelji! Što misliš o tome da voziš iako, možda, nemaš vozačku dozvolu ili da se baciš na mozganje vrlo rado iako još od zimskih rokova ne dolaziš k sebi?

Ako imaš društvo željno adrenalina i dobre zabave, posjeti Zagrebački velesajam. Ondje te u paviljonu 35 čeka prilika za ludu vožnju karting stazama ili ulazak u sobe iz kojih nećeš pobjeći tako lako! Ako se odlučiš za prvo spomenuto, ne zabrinjavaj se ako nikad nisi primio/la volan u ruke. Ova se aktivnost brzo uči, a još brže o njoj postaneš ovisan, posebno kad ideš na vožnju u dobrom društvu. Uz raznoliku ponudu vožnji u Karting Arena centru uz valjani studentski dokument poput x-ice, ISIC ili ESN-dokumenta možeš ostvariti i 15% popusta na vožnju i 50% popusta na svoju driver-licencu. Upozoravamo te: ekipa iz Karting Arene častit će te nakon preuzimanja licence vožnjom za svaki tvoj rođendan! 

 

Karting staze; foto: Karting Arena Zagreb

 
Naravno, ako te baš i ne zanima tolika doza adrenalina, uvijek možeš pokušati zadovoljiti svoje intelektualne apetite. Samo pazi jer biste se i ti i tvoje društvo mogli itekako zaigrati dovoljno dugo da vam istekne vrijeme, a da ne stignete spriječiti krađu sjećanja iz ljudskog uma ili otkriti tko je špijun među vama. Ove i još neke uzbudljive misaone igre očekuju tebe i tvoje društvo u Escaperoom Arena prostorima na adresi Velesajma. Samo je potrebno unaprijed rezervirati termin i javiti svojoj ekipi da pripreme svoje intelektualne žice.
 
 

Escaperoom; foto: Escaperoom Arena

Reci stop trivijalnim oblicima zabave već danas i dogovori svoj termin za jednu od dviju urnebesno zabavnih prilika!

Komentari na članak

Vezani članci

Klub za mlade Zagreb 1

Klub za mlade Zagreb

Lipanjski program za kvalitetno provedeno slobodno vrijeme

Donosimo vam popis zanimljivih aktivnosti koje je Klub za mlade Zagreb pripremio u lipnju.

Jesen u krošnjama

Topli čaj, ljubav i kišobran

Zabavne aktivnosti kojima ćete oživjeti tmurne jesenske dane

Ne, ovo nije još jedan sladunjavi članak o zaljubljenosti. Predlažemo vam zaista korisne ideje o tome kako se ove jeseni zabaviti samostalno, u paru ili s ekipom.

HBO GO

HBO GO

TOP 8 destinacija koje možete posjetiti iz svog dnevnog boravka

Bilo da ste se tek vratili s odmora ili s nestrpljenjem iščekujete neko putovanje, postoji način da u hipu pobjegnete od svakodnevice i to bez da napustite dnevni boravak! Uskočite u avanture koje vam putno osiguranje definitivno ne bi pokrilo u Westworldu, okusite poznatu Westerošku zimu ili provedite dan u svijetu britanske više klase – predstavljamo vam najatraktivnije destinacije koje možete posjetiti kroz serije dostupne na HBO GO-u. Odaberite najprimamljiviju i otisnite se na putovanje bez spakiranih kofera i zahtjeva za godišnji odmor.

Job Club for Youth

Povećanje zapošljivosti

Predstavljanje dobre prakse rada s mladima u Info zoni

Predstavljanje kataloga usluga za mlade održat će se 17. lipnja u Info zoni. Predstavnici udruga imaju priliku upoznati se s inovativnim modelom rada s nezaposlenim osobama.

Božićne rukavice, udarac

Blagdanske muke

Adventski problemi prosječnog studenta

Ako se barem nekoliko puta tjedno zapitaš gdje je sav novac iz novčanika i na što si ga potrošio, a onda se prisjetiš svih onih kava, kuhanih vina i toplih kobasica koje si pojeo na Trgu, definitivno spadaš u prosječnog studenta i njegove adventske probleme.