Prijedlozi za ludi provod

Stop trivijalnim oblicima zabave!

Mlada sretna ekipa

Dosta ti je uobičajenih načina zabave i izlazaka uvijek na ista mjesta? Znamo što treba tebi i tvojem društvu!

Svaki je ljetni semestar uzbudljiv. Stoga, vjerojatno, poput svakog drugog studenta i ti radosno dočekaš da prođu ti nesretni zimski rokovi, da se pomakne sat i da proljeće donese dašak neke vedrije atmosfere. U redu, možda te početak ovogodišnjeg proljeća i nije pretjerano oduševio, no ipak – dani su duži, a ti možeš sa svojom ekipom dogovoriti provod i izvan sobe studentskog doma ili nečijeg stana.

Treba naglasiti: ovo se ponajviše odnosi na studente kontinentalce, koji su konačno dočekali temperaturu od barem nekoliko stupnjeva u plusu. Sad je idealno vrijeme za nove aktivnosti! Samo što raditi, a da nije šetnja do uobičajenog kafića ili kina, izlazak uz pjesmu i piće po dvorištima domova ili klasično švrljanje po centru grada?

U danima kada je proljetni entuzijazam obrnuto proporcionalan s mogućnostima dobrog provoda, mi ti donosimo jedan prijedlog koji nećete odbiti lako ni ti ni tvoji prijatelji! Što misliš o tome da voziš iako, možda, nemaš vozačku dozvolu ili da se baciš na mozganje vrlo rado iako još od zimskih rokova ne dolaziš k sebi?

Ako imaš društvo željno adrenalina i dobre zabave, posjeti Zagrebački velesajam. Ondje te u paviljonu 35 čeka prilika za ludu vožnju karting stazama ili ulazak u sobe iz kojih nećeš pobjeći tako lako! Ako se odlučiš za prvo spomenuto, ne zabrinjavaj se ako nikad nisi primio/la volan u ruke. Ova se aktivnost brzo uči, a još brže o njoj postaneš ovisan, posebno kad ideš na vožnju u dobrom društvu. Uz raznoliku ponudu vožnji u Karting Arena centru uz valjani studentski dokument poput x-ice, ISIC ili ESN-dokumenta možeš ostvariti i 15% popusta na vožnju i 50% popusta na svoju driver-licencu. Upozoravamo te: ekipa iz Karting Arene častit će te nakon preuzimanja licence vožnjom za svaki tvoj rođendan! 

 

Karting staze; foto: Karting Arena Zagreb

 
Naravno, ako te baš i ne zanima tolika doza adrenalina, uvijek možeš pokušati zadovoljiti svoje intelektualne apetite. Samo pazi jer biste se i ti i tvoje društvo mogli itekako zaigrati dovoljno dugo da vam istekne vrijeme, a da ne stignete spriječiti krađu sjećanja iz ljudskog uma ili otkriti tko je špijun među vama. Ove i još neke uzbudljive misaone igre očekuju tebe i tvoje društvo u Escaperoom Arena prostorima na adresi Velesajma. Samo je potrebno unaprijed rezervirati termin i javiti svojoj ekipi da pripreme svoje intelektualne žice.
 
 

Escaperoom; foto: Escaperoom Arena

Reci stop trivijalnim oblicima zabave već danas i dogovori svoj termin za jednu od dviju urnebesno zabavnih prilika!

Komentari na članak

Vezani članci

Hvala na nekoliko jezika

Korisno i povoljno

Predstavljamo još tečajeva stranih jezika u Zagrebu

Želite li naučiti strani jezik, usavršiti svoje znanje i postati izvrsni govornici? Donosimo vam pregled škola stranih jezika u Zagrebu.

Eksperiment s Coca Collom, Mentosom i Nutellom

Pogledajte kakve reakcije Coca-Cola može proizvesti u vašem tijelu

Veliki eksperiment koji će vas nasmijati do suza, ali i zabrinuti

Na YouTubeu pojavio se video uradak euforičnog talijanskog znanstvenika Millea Accedinia. Nakon što ga pogledate, sigurno Vam neće pasti na pamet da uskoro konzumirate Coca-Colu, mentos bombone i nutellu istovremeno.

Seks

Provjereno dobri prezervativi

Siguran seks: Masculan – tvoj frend za happy end

Povjerenje je važno u odnosu, zato ga, uz ono koje u krevetu dajete svom partneru, dajte i Masculanu, jer s njim nikad nećete doživjeti onu neugodu kad svane dan

Klub za mlade Zagreb 1

Klub za mlade Zagreb

Zabavne i edukativne aktivnosti za mlade Zagrepčane u rujnu

U sklopu trogodišnjeg programa Kluba za mlade Zagreb pripremaju se aktivnosti za kvalitetno ispunjavanje slobodnog vremena mladih. Donosimo vam program za rujan.

Kasica prasica1

Studentska zarada

Koliko je moguće raditi uz studij?

Ako misliš da ne možeš uskladiti posao s obvezama na faksu, ne brini se, postoji nekoliko načina kako da si osiguraš džeparac.