Prijedlozi za ludi provod

Stop trivijalnim oblicima zabave!

Mlada sretna ekipa

Dosta ti je uobičajenih načina zabave i izlazaka uvijek na ista mjesta? Znamo što treba tebi i tvojem društvu!

Svaki je ljetni semestar uzbudljiv. Stoga, vjerojatno, poput svakog drugog studenta i ti radosno dočekaš da prođu ti nesretni zimski rokovi, da se pomakne sat i da proljeće donese dašak neke vedrije atmosfere. U redu, možda te početak ovogodišnjeg proljeća i nije pretjerano oduševio, no ipak – dani su duži, a ti možeš sa svojom ekipom dogovoriti provod i izvan sobe studentskog doma ili nečijeg stana.

Treba naglasiti: ovo se ponajviše odnosi na studente kontinentalce, koji su konačno dočekali temperaturu od barem nekoliko stupnjeva u plusu. Sad je idealno vrijeme za nove aktivnosti! Samo što raditi, a da nije šetnja do uobičajenog kafića ili kina, izlazak uz pjesmu i piće po dvorištima domova ili klasično švrljanje po centru grada?

U danima kada je proljetni entuzijazam obrnuto proporcionalan s mogućnostima dobrog provoda, mi ti donosimo jedan prijedlog koji nećete odbiti lako ni ti ni tvoji prijatelji! Što misliš o tome da voziš iako, možda, nemaš vozačku dozvolu ili da se baciš na mozganje vrlo rado iako još od zimskih rokova ne dolaziš k sebi?

Ako imaš društvo željno adrenalina i dobre zabave, posjeti Zagrebački velesajam. Ondje te u paviljonu 35 čeka prilika za ludu vožnju karting stazama ili ulazak u sobe iz kojih nećeš pobjeći tako lako! Ako se odlučiš za prvo spomenuto, ne zabrinjavaj se ako nikad nisi primio/la volan u ruke. Ova se aktivnost brzo uči, a još brže o njoj postaneš ovisan, posebno kad ideš na vožnju u dobrom društvu. Uz raznoliku ponudu vožnji u Karting Arena centru uz valjani studentski dokument poput x-ice, ISIC ili ESN-dokumenta možeš ostvariti i 15% popusta na vožnju i 50% popusta na svoju driver-licencu. Upozoravamo te: ekipa iz Karting Arene častit će te nakon preuzimanja licence vožnjom za svaki tvoj rođendan! 

 

Karting staze; foto: Karting Arena Zagreb

 
Naravno, ako te baš i ne zanima tolika doza adrenalina, uvijek možeš pokušati zadovoljiti svoje intelektualne apetite. Samo pazi jer biste se i ti i tvoje društvo mogli itekako zaigrati dovoljno dugo da vam istekne vrijeme, a da ne stignete spriječiti krađu sjećanja iz ljudskog uma ili otkriti tko je špijun među vama. Ove i još neke uzbudljive misaone igre očekuju tebe i tvoje društvo u Escaperoom Arena prostorima na adresi Velesajma. Samo je potrebno unaprijed rezervirati termin i javiti svojoj ekipi da pripreme svoje intelektualne žice.
 
 

Escaperoom; foto: Escaperoom Arena

Reci stop trivijalnim oblicima zabave već danas i dogovori svoj termin za jednu od dviju urnebesno zabavnih prilika!

Komentari na članak

Vezani članci

Studentice

Program za studeni

Gitarijada, izložba i bojanje čine dio niza besplatnih aktivnosti Kluba za mlade Zagreb

U sklopu trogodišnjeg programa Klub za mlade Zagreb zainteresirane očekuje iznimno bogat program ovog studenog.

Jasna Ožanić

Studentski rad

Anketiranje – odličan posao za razvijanje „soft skillsa”

Osim radnog iskustva poslodavci danas traže i kandidate s razvijenim „soft skillsima”, a idealan posao na kojima ih možete usavršiti jest anketiranje.

istraživanje financijske navike studenata OTP banka

„Upravljanje vlastitim financijama na fakultetu”

Otkrij nam svoje financijske navike i osvoji novčanu nagradu

Mjesečni izračun financija ide ti kao od šale! Ili ipak ne? Podijeli svoja iskustva s nama u jednom od najvećih istraživanja financijskih navika studenata u Hrvatskoj. Uz malo domišljatosti imaš priliku osvojiti vrijednu nagradu.

Kupa Open Air

Festival u Mošćenici

Tri dana ludog ljetnog provoda na Kupa Open Air-u

Ukupno 13 izvođača nastupat će od 1. do 3. srpnja na festivalu Kupa Open Air u Mošćenici. Osigurana su mjesta za roštiljanje, a kamp Kutac spreman je za sve koji se odluče na kampiranje.

Kampusijada 2015

Kampusijada 2015

Ovogodišnje izdanje Kampusijade oborilo rekorde po posjetiteljima i prijavljenim natjecateljima

Nagrade najboljim studentima dodijelili su i zamjenik ministra Mornara, gospodin Tomislav Paškvalin; prorektor Sveučilišta u Zagrebu, gospodin Miljenko Šimpraga te sanacijski upravitelj Studentskog centra, gospodin Pejo Pavlović.